Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Vammaisneuvosto8009.11.20174

11864-2017 (002, 311)

Vammaisneuvoston saamat kutsut

Tiivistelmä: -

Vammais § 80

Sihteeri Sari Huusko 31.10.2017:

Vammaisneuvosto on saanut seuraavan kutsun:

Kutsu

Tervetuloa osallistumaan hyvinvoinnin, terveyden sekä työ- ja toimintakyvyn edistämisen alueelliseen tilaisuuteen. Kaikille avoin tilaisuus järjestetään sote- ja maakuntauudistuksen toimeenpanon tueksi.

Aluekierroksen tavoitteena on tukea kuntien ja maakuntien monialaista valmistelutyötä tunnistamalla alueen vahvuuksia ja kehittämiskohteita sekä verkostoimalla kuntia, maakuntia ja järjestöjä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toteuttamisessa ja työterveyshuollon järjestämisessä osana uudistusta.

Kierroksen järjestää sosiaali- ja terveysministeriö yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, Kuntaliiton, Työterveyslaitoksen, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n, maakuntien, kuntien, aluehallintovirastojen ja järjestöjen kanssa.

Tarkemmat tiedot tilaisuuden tavoitteista, ohjelmasta, työpajoista ja ilmoittautumisesta löydät viestin liitteenä olevasta ohjelmasta. Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/2DC652A2DB7A99A7

Liite 1Vammaisneuvoston saama Hilma-tiedote

Tilaisuuden ilmoittautuminen päättyy 14.11.2017. Osallistujat ilmoittautuvat itse.

Sihteeri Sari Huusko 31.10.2017:

Vammaisneuvoston saama Hilma-tiedote ja vammaisfoorumin ja vammaisfoorumin työllisyysryhmän kannanotto. Toimitetaan jäsenille sähköpostina.

EhdotusMerkitään tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.


Liitteet:

Vammais § 80
Liite 1:Vammaisneuvoston saama Hilma-tiedote