Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Vammaisneuvosto1616.02.20178

12105-2016 (613, 627)

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma asemakaavanmuutosehdotuksesta "Tyyssija".

Tiivistelmä: -

Vammais § 16

Vammaisneuvoston sihteeri Sari Huusko 14.2.1017:

Asemakaavanmuutos "Tyyssija"
Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 16.1.2017
Asemakaavanmuutos Nummen kaupunginosaan Inspehtorinkadun varrella, nykyisen Turun Ylioppilas-kyläsäätiön hallintorakennuksen paikalla ja sitä ympäröivällä alueella
Osoite: Inspehtorinkatu 12
Asemakaavan vireilletulosta on ilmoitettu kaavoituskatsauksessa 2016 nimellä "Inspehtorinkatu". Osallistumis- ja arviointisuunnitelma lähetetään maanomistajille ja maanvuokralaisille sekä osallistujaluettelon yhdistyksille ja viranomaisille kaupunkisuunnittelu-ja ympäristölautakunnan merkittyä sen tiedoksi.

Kaavan valmistelija on tavattavissa sopimuksen mukaan. Alueen suunnittelussa osallisia ovat: Alueen ja lähialueen maanomistajat ja maanvuokralaiset, käyttäjät, asukkaat ja yritykset. Kansalaisjärjestöt: Turkuseura ry /Nummenpakan seura ry, Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry / Nummenmäen Pientalot ry, Varsinais-Suomen Kiinteistöyhdistys ry., Kuuvuoriyhdistys ry. Viranomaiset ja hallintokunnat: Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY), Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos, Turku Energia Lämpö Oy, Turku Energia Sähköverkot Oy, Turun Vesihuolto Oy, Kiinteistöliikelaitos, Sivistystoimialan hallinto, Turun Museokeskus, Vammaisneuvosto, Nuorisovaltuusto sekä Ympäristötoimialan rakennusvalvonta, ympäristönsuojelu, seudullinen joukkoliikenne ja kaupunkisuunnittelu.

Asemakaavatunnus 34/2016

MIELIPIDE ASEMAKAAVAN VALMISTELUSTA NUMMEN KAUPUNGINOSAAN

"Tyyssija", os. Inspehtorinkatu 12

Mielipiteen asemakaavan valmistelusta voi ilmaista puhelimitse, sähköpostitse osoitteeseen kaupunkisuunnittelu@turku.fi, käymällä ympäristötoimialan kaupunkisuunnittelun kaavoitusyksikössä tai lähettämällä tämän lomakkeen postitse 17.3.2017 mennessä. Mielipiteessä tulee mainita asemakaavatunnus 34/2016 tai työnimi "Tyyssija".

Asiakaspalvelu: os. Puolalankatu 5, 2. krs, p. (02) 2624 300

EhdotusVammaisneuvosto päättää lausunnostaan.

PäätösVammaisneuvosto päätti ilmaista mielipiteenään asemakaavan valmisteluun seuraavaa:

Vammaisneuvosto edellyttää asemakaavan valmisteltavan siten, että se täyttää SURAKU-ohjekorttien vaatimukset myös näkövammaisten tarpeiden osalta esteettömyyden perustason mukaisesti.