Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Peruspalvelulautakunta3231.01.20125
Vammaisneuvosto1316.02.2012

5290-2011 (041)

Peruspalvelulautakunta - Peruspalvelulautakunnan ja kaupunginhallituksen välinen strateginen palvelusopimus 2012

Tiivistelmä: -

Perla § 32

Suunnittelupäällikkö Ossi Niininen 26.1.2012:

Peruspalvelulautakunta käsitteli strategista palvelusopimusta uudelleen kokouksessaan 11.1.2012 ja päätti esittää tarkennetun sopimuksen kaupunginhallituksen hyväksyttäväksi. Kaupunginhallitus käsitteli tarkennetun sopimuksen kokouksessaan 16.1.2012 § 21.

Kaupunginhallitukselle asian esittelytekstissä on todettu mm. seuraavaa: Sosiaali- ja terveystoimen yhdistämishankkeessa haluttiin kiinnittää erityistä huomiota ns. pitkiin asiakasprosesseihin, joiden tarkastelu yhdistymisen toteuduttua on kuitenkin toistaiseksi jäänyt taka-alalle. Jatkotyöskentelyssä pitkät asiakasprosessit tulisi ottaa keskeiseksi painopistealueeksi ja huomioida strategisessa palvelusopimuksessa. Sopimukseen ehdotettuna muutoksena on kaupunginhallitus kirjannut: jatkotyöskentelyssä pitkät asiakasprosessit tulisi ottaa keskeiseksi painopistealueeksi ja huomioida strategisessa palvelusopimuksessa.

Kaupunginhallitus päätti osaltaan hyväksyä peruspalvelulautakunnan strategisen palvelusopimuksen edellä esitetyllä lisäyksellä ja lähettää sen edelleen peruspalvelulautakunnan allekirjoitettavaksi.

Liite 1Strateginen palvelusopimus kaupunginhallituksen ehdottaman lisäyksen mukaisessa muodossa

Peruspalvelujohtaja Riitta Liuksa 26.1.2012:

EhdotusPeruspalvelulautakunta päättää hyväksyä kaupunginhallituksen esittämän tekstimuutoksen strategiseen palvelusopimukseen edellä esitetystä muodosta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Vammais § 13

Vammaisneuvoston sihteeri Rita Salviander 9.2.2012:

Kokouksessa on asiantuntijana sosiaali- ja terveystoimen palvelujohtaja Maisa Kuusela.

EhdotusVammaisneuvosto käy keskustelun palvelujohtaja Maisa Kuuselan alustuksen pohjalta.

Vammaisneuvosto päättää jatkokäsittelystään koskien Turun hyvinvointiohjelmia, strategista palvelusopimusta ja operatiivista palvelutuotantosopimusta 2013.

PäätösVammaisneuvosto keskusteli palvelujohtaja Maisa Kuuselan alustuksen pohjalta.

Vammaisneuvosto päätti, että se valmistelee vammaispoliittista linjaustaan ja esityksiään mm. Turun kaupungin hyvinvointiohjelmien pohjalta ylimääräisessä, kesäkuun alussa järjestettävässä työkokouksessaan.


Liitteet:

Perla § 32
Liite 1:Strateginen palvelusopimus kaupunginhallituksen ehdottaman lisäyksen mukaisessa muodossa