Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta6314.04.20215

2387-2021 (01 02 02)

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan talousarvioseminaari 27.4.2021

Tiivistelmä: -

Tksjlk § 63

Joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte 7.4.2021:

Lautakuntien tulee aloittaa vuoden 2022 talousarvioasioihin perehtyminen kevään 2021 aikana.

Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan kanssa on sovittu, että pidämme lautakunnalle talousarvioseminaarin Teams-kokouksena tiistaina 27.4. kello 15-18.

Seminaari on tarkoitettu Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan varsinaisille jäsenille ja varajäsenille, kokouksiin osallistuville virkamiehille ja heidän varajäsenilleen, Turun kaupunginhallituksen edustajalle ja varaedustajalle sekä kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan valmistelevan työryhmän jäsenille.

Asialista lähetetään lautakunnalle ennen seminaaria.

Kustannukset maksetaan lautakunnan määrärahoista. Seminaariin osallistuville maksetaan Turun kaupungin hallintosäännön mukainen seminaaripalkkio sekä on mahdollista saada korvausta ansionmenetyksestä.

Joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte:

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää pitää vuotta 2022 koskevan talousarvioseminaarin 27.4. kello 15-18. Samalla lautakunta päättää, että seminaariin voivat osallistua varsinaiset jäsenet ja varajäsenet, kokouksiin osallistuvat virkamiehet ja heidän varajäsenensä, Turun kaupunginhallituksen edustaja ja varaedustaja sekä kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan valmistelevan työryhmän jäsenet.

Kokous pidetään Teams-kokouksena.

Seminaariin osallistuville maksetaan Turun kaupungin hallintosäännön mukainen seminaaripalkkio sekä on mahdollista saada korvausta ansionmenetyksestä. Kustannukset maksetaan lautakunnan määrärahoista.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvXXXXX