Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta2014.02.20185

1785-2018 (02 08 00, 08 01 00)

Bussikorttien latausta koskeva sopimus R-kioskin kanssa

Tiivistelmä:

Lautakunnalle esitetään, että R-kioskin kanssa laadittu latauspalvelun sopimus hyväksytään.

Tksjlk § 20

Kehittämispäällikkö Topias Pihlava 7.2.2018:

R-kioski on esittänyt toiveen, että Turun kaupunkiseudun joukkoliikenteen matkakorttien latauspalvelu voitaisiin ottaa mukaan R-kioskin palvelutarjontaan. R-kioskeja on Föli-alueella 25 kappaletta, jonka lisäksi latausmahdollisuus voidaan ottaa käyttöön missä tahansa R-kioskissa. Föli-alueen kunnissa ainoastaan Ruskolla ei ole R-kioskia. R-kioskit ovat avoinna joka päivä kioskista riippuen yleensä vähintään klo 9-21, joten ne lisäävät latausverkostoa ja palveluaikaa merkittävästi. Yksityisiä latauspisteitä on Föli-alueella tällä hetkellä 11 kappaletta.

R-kioskin kanssa käydyissä keskusteluissa on lähdetty siitä, että R-kioskin sopimus on osa LMJ Oy:n ja jälleenmyyjän välistä valtakunnallista puitesopimusta ja sopimuksessa käytetään samaa myyntiprovisiota. Myynti R-kioskeissa voidaan aloittaa vasta kun tekninen rajapinta kassalaitteeseen on toteutettu ja testattu arviolta syksyllä 2018.

Oheismateriaali 1R-Kioski Oy:n sopimusluonnos lipputuotteiden jälleenmyynnistä

Joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte:

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta hyväksyy oheismateriaalina olevan Fölin lataamista koskevan sopimuksen R-kioskin kanssa ja valtuuttaa joukkoliikennejohtajan allekirjoittamaan sopimuksen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedR-Kioski Oy
tpvPihlava Topias