Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta424.01.20184

46-2018 (02 06 00)

Seudullisen joukkoliikenteen viranhaltijoiden hankintavaltuudet

Tiivistelmä:

Lautakunnalle esitetään hyväksyttäväksi seudullisen joukkoliikenteen viranhaltijoiden hankintavaltuudet.

Tksjlk § 4

Turun kaupunginvaltuuston hyväksymän hallintosäännön 66 §:n mukaan kaupunginvaltuusto hyväksyy talousarviossa kaupunginhallitukselle sekä lautakunnille tehtäväkohtaiset ja hankekohtaiset toimintatavoitteet, määrärahat ja tuloarviot.

Hallintosäännön 70 §:n mukaan: 

Hankinnoista päättää kaupunginhallitus ja lautakunta toimialallaan talousarvionsa puitteissa.

Kaupunginjohtaja päättää yhteishankinnoista ja niitä koskevista puitejärjestelyistä sekä määrää hankintaan ja tilaamiseen oikeutettuja sitovasti ne hankintapaikat, joista hankintaan ja tilaamiseen oikeutetut saavat tehdä hankintoja.

Kunkin viranomaisen oikeus tehdä hankintoja ja sitoumuksia kaupungin nimiin määritellään tilinkäyttöoikeuksin ja hankintarajoin talousarvion hyväksymisen yhteydessä taikka erillispäätöksin.

Kaupunkiympäristölautakunta on päättänyt kaupunkiympäristötoimialan viranhaltijoiden hankintavaltuuksista liitteen 1 mukaisesti.

Hankintavaltuus lasketaan hankinnan kokonaisarvona hankintapäätöstä kohden ilman arvonlisäveroa.

Liite 1Kaupunkiympäristötoimialan hankintavaltuudet

Va. joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte:

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää merkitä tiedokseen kaupunkiympäristötoimialan virkamiesten hankintavaltuudet sekä päättää, että joukkoliikennepalvelujohtajalla on valtuudet päättää suunnittelu-, urakka- ja hankintasopimuksista, joiden arvonlisäveroton hankintahinta ei ylitä 200.000 euroa ottaen huomioon, että yli 60.000 euron hankintojen tarjouspyyntöä ei saa julkaista ennen kuin siitä on ilmoitettu toimialajohtajalle toimialajohtajan edellyttämällä tavalla.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKunnan Taitoa Oy
tiedKorte Sirpa


Liitteet:

Tksjlk § 4
Liite 1:Kaupunkiympäristötoimialan hankintavaltuudet