Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta8904.05.201610

4917-2016 (009)

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan tehtäväalueella tehty kuntalaisaloite vuonna 2015

Tiivistelmä: -

Tksjlk § 89

Seudullinen joukkoliikenne 29.4.2016:

Kaupungin hallintosäännön 69 § mukaan kaupunginhallituksen sekä lautakunnan ja johtokunnan tehtäväalueella tehdyt kuntalaisaloitteet ja niiden johdosta suoritetut toimenpiteet on vietävä tiedoksi asianomaiseen toimielimeen vuosittain helmikuun loppuun mennessä. Toimielin voi samalla päättää, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun.

Kaupunginhallituksen on vuosittain maaliskuun loppuun mennessä vietävä valtuuston tiedoksi valtuuston toimivaltaan kuuluvissa asioissa tehdyt kuntalaisaloitteet ja niiden johdosta suoritetut toimenpiteet. Valtuusto voi samalla päättää, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun.

Aloitteen tekijälle on ilmoitettava aloitteen vastaanottamisesta sekä aloitetta käsittelevän henkilön yhteystiedot ilman tarpeetonta viivytystä. Toimenpiteistä on ilmoitettava kuuden kuukauden kuluessa aloitteen jättämisestä.

Toimielimen jäsen voi tehdä kokouksen lopuksi kirjallisen aloitteen toimielimen toimivaltaan kuuluvasta asiasta. Aloitetta ei oteta heti käsiteltäväksi, vaan se lähetetään valmisteltavaksi. Vastaus aloitteeseen tulee tuoda toimielimen käsiteltäväksi neljän kuukauden kuluessa.

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan tehtäväalueella on vuoden aikana tehty seuraava kuntalaisaloite:

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte on antanut 2.2.2016 päivätyn vastauksen aloitteen tekijälle.

Oheismateriaali 1Vastaus kuntalaisaloitteeseen (Dnro 8916-215)

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 29.4.2016:

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää merkitä tehtäväalueellaan 3.9.2015 tehdyn kuntalaisaloitteen käsitellyksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.