SOPIMUS TURUN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN MATKAKORTIN KÄYTTÄMISESTÄ KLIENTO KANTA-ASIAKASPALVELUSSA

 

Sopimuksen osapuolet

Tämän sopimuksen osapuolina ovat Turun kaupunki (Turun seudun joukkoliikenne), Y-tunnus _________ ja Kliento Oy (Kliento), Y-tunnus 2495824-8.

 

Sopimuksen yhteyshenkilöt

 

Föli:                Kliento:

Seppo Kemppainen         Jukka Meklin

Puolalankatu 5            Toinen Linja 3

20810 Turku            00530 Helsinki

seppo.kemppainen@turku.fi      jukka.meklin@kliento.net

Sopimuksen tausta

Kliento Oy tarjoaa palvelua, jossa Turun seudun joukkoliikenteen asiakkaat voivat käyttää matkakorttiaan kanta-asiakaskorttina paikallisissa yrityksissä. Yhteistyön pääasiallinen sisältö on viestinnässä ja markkinoinnissa. Palvelun käyttämisestä ei aiheudu kustannuksia Turun seudun joukkoliikenteelle.

 

Kliento-palvelussa asiakas käyttää tunnistautumiseen etäluettavaa korttia (Föli-kortti). Palvelu laajentaa matkakortin käyttöä ja tuo sille uutta sisältöä sekä tukee paikallisia yrittäjiä.

 

Klienton Föli-käyttäjä

Klienton Föli-käyttäjällä tarkoitetaan Kliento-palvelun loppukäyttäjää, joka käyttää Fölin henkilökohtaista matkakorttia tunnistautumiseen Kliento-palvelussa.

 

Klienton velvollisuudet

Kliento vastaa Kliento-palvelun kehittämisestä ja ylläpidosta, myös niiltä osin joita Fölin matkakortin liittäminen Kliento-palveluun aiheuttaa. Kaikista Kliento-palvelun kehittämiseen ja ylläpitoon liittyvistä kustannuksista, joita aiheutuu Fölin matkakortin liittämisestä Kliento-palveluun, vastaa Kliento.

 

Kliento vastaa Kliento-palveluun liittyvästä asiakaspalvelusta. Kliento vastaa asian viestinnästä ja ohjeistuksesta Kliento-palvelun käyttäjille ja Klienton asiakasyrityksille.

 

Klienton vastuulla on markkinoida Fölin matkakortin käyttöä kanta-asiakaskorttina omien viestintäkanavien kautta, esimerkiksi Klienton verkkosivuilla, Facebook-kanavassa ja uutiskirjeessä sekä asiakasyritysten kautta. Laajempi viestintä yhteistyöstä toteutetaan yhdessä Fölin kanssa ja tästä aiheutuvista kustannuksista sovitaan erikseen.

 

Fölin matkakorttia käytetään Kliento-palvelussa ainoastaan loppukäyttäjän tunnistautumiseen, eikä Fölin matkakorttiasiakkaiden käyttäjätietoja siirretä Kliento-palveluun.

 

Seuranta ja raportointi

Kliento tarjoaa Fölin käyttöön raportoinnin, joka sisältää Föli-kortin käyttömäärät ja Föli-käyttäjien anonyymit käyttäjätiedot Kliento-palvelussa.

 

Fölin velvollisuudet

Föli tiedottaa yhteistyöstä Klienton kanssa mediatiedotteella ja omissa viestintäkanavissaan, esimerkiksi Fölin verkkosivuilla, asiakkaille lähetettävässä uutiskirjeessä, Facebook-kanavassa ja Fölin asiakaspalvelupisteissä.

 

Yhteisestä viestinnästä ostetun median kautta sovitaan Fölin ja Klienton kesken erikseen. Molemmat osapuolet ovat oikeutettuja markkinoimaan yhteistyöstä ostetussa mediassa omalla kustannuksellaan.

 

Föli vastaa asiakaspalvelusta matkakortin osalta (esimerkiksi kadonneet matkakortit).

 

Suhteet asiakkaisiin

Sopijapuolet vastaavat kaikista omaan toimintaansa kohdistuvista reklamaatioista, korvausvaatimuksista, asiakaspalautteista ja muista vastaavista.

 

Yhdyshenkilöt ja sopimuksen seuranta

Sopijapuolet nimeävät sopimuksen toteuttamista varten yhdyshenkilöt.

 

Yhdyshenkilöt seuraavat jatkuvasti sopimuksen toteutumista. Sopijapuolet pitävät sopimuksen toteutumisen seurantakokouksia säännöllisesti, vähintään kaksi kertaa vuodessa.

 

Vastuukysymykset ja vahingonkorvaukset

Sopijapuolet korvaavat toisilleen aiheuttamansa välittömän vahingon sekä vastaavat työntekijöidensä ja alihankkijoidensa huolimattomuudesta aiheutuneista välittömistä vahingoista. Sopijapuoli vapautuu velvollisuudesta täyttää sopimus sellaisen ylivoimaisen esteen johdosta, jota sopijapuoli ei ole sopimusta tehdessä kohtuudella voinut ottaa huomioon eikä voi estää tai voittaa sen vaikutusta (force majeure).

 

Sopimuksen voimassaolo ja irtisanominen

Tämä sopimus tulee voimaan, kun molemmat sopijapuolet ovat sen allekirjoittaneet. Molemmilla sopijapuolilla on kuuden (6) kuukauden irtisanomisaika.

 

Sopijapuolilla on kummallakin oikeus irtisanoa tämä sopimus kirjallisesti yhden (1) kuukauden irtisanomisajalla, mikäli toinen sopijapuoli olennaisesti rikkoo sopimuksen ehtoja.

 

Salassapito

Sopijapuolet eivät saa ilmoittaa kolmannelle osapuolelle toisen sopijapuolen liike- tai muita salaisuuksia, jotka ovat tämän sopimuksen nojalla tulleet sopijapuolen tietoon.

 

Sopimuksen muuttaminen

Sopimusta voidaan muuttaa vain sopijapuolten kirjallisella sopimuksella.

 

Sopimuksen siirtäminen

Kaikki tämän sopimuksen oikeudet ja velvollisuudet siirtyvät kummankin osapuolen mahdollisten yritysjärjestelyjen tuloksena syntyvälle juridiselle seuraajalle. Kumpikin osapuoli voi siirtää sopimuksen muille tahoille ainoastaan molempien osapuolten etukäteen tekemällä kirjallisella sopimuksella.

 

Sovellettava laki ja erimielisyydet

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

 

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin. Jos neuvottelut eivät johda tulokseen, ratkaistaan erimielisyydet Turun käräjäoikeudessa.

 

Sopimuskappaleet

Tätä sopimusta on laadittu kaksi samansanaista kappaletta, yksi kummallekin sopijapuolelle.

 

Turku XX.XX.2015

 

 

 

 

Turun kaupunki                  Kliento Oy

Seudullinen joukkoliikenne

 

 

 

 

N.N.                     Jukka Meklin

Titteli                     Toimitusjohtaja