Hankintayksikkö täyttää:

 

Hankinnan nimi: Terveydenhuoltolain perusteella ostettavat jalkojenhoitopalvelut

 

Palvelukokonaisuus HYPA

 

Hankinnan kuvaus

Tämän seudullisena toteutettavan hankinnan kohteena on terveydenhuoltolain perusteella ostettavat jalkojenhoitopalvelut riskiryhmille: diabetespotilaille, reumapotilaille, muille terveydenhuoltolain mukaisille potilasryhmille (esim. vaikea aivohalvauksen jälkitila, alaraajojen paha verenkiertohäiriö, muut polyneuropatiaa aiheuttavat alaraajasairaudet). Valtaosa asiakkaista on diabetespotilaita.

 

Hoidot toteutetaan vastaanottokäynteinä palveluntuottajan omissa tiloissa. Ne ovat pituudeltaan 45 minuuttia tai 60 minuuttia. Hoito sisältää jalkojen perushoidon lisäksi Käypä hoito -suosituksessa määritetyn riskijalan arvioinnin, ja pienet apuvälinetoimenpiteet (esim. huopakevennykset haavoihin, varvasortoosit; ei kuitenkaan tukipohjalliset, hoitokengät, tai yksilölliset erityisjalkineet). Palvelua suorittavalla taholla tulee olla sopiva terveydenhuollollinen koulutus, joka sisältää Käypä hoito-suosituksen mukaisen riskijalan tunnistamisen, esim. jalkaterapeutti tai Valvirassa rekisteröitynyt jalkojenhoitaja.

 

Tarjouspyyntö sisältää 9 tilaajaa: Turku, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Kaarina, Kemiönsaari, Lieto, Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä, Perusturvakuntayhtymä Akseli, Raisio ja Uudenkaupungin yhteistyöalue. Jokainen tilaaja on tarjouspyynnössä oma osakokonaisuutensa ja tarjoaja saa itse valita, mihin osakokonaisuuksiin tarjoaa. Osakokonaisuuksia on siis tarjouspyynnössä myös 9.

 

Jokaisesta osakokonaisuudesta tehdään oma tarjousvertailunsa (vertailussa hinnan painoarvo 60% ja laadun 40%), jonka perusteella palveluntuottajat asetetaan osakokonaisuuksittain etusijajärjestykseen.

 

 

 

 

 

 

Arvioitu sopimuskauden pituus

 

Tavoitteellinen sopimuskausi 1.1.2023 – 31.12.2023 sekä optiot 1 vuosi + 1 vuosi.

 

 

Hankinnan ennakoitu arvo sisältäen mahdolliset optiokaudet

 

 

N. 1 500 000€ optiokausineen. Hankinnan kokonaisarvosta n. 800 000€ kohdistuu Turkuun, loput 700 000€ jakautuu muiden tilaajien kesken.

Onko suunnitteilla/toteutettu markkinavuoropuhelu tai muu markkinakartoitus potentiaalisten tarjoajien kanssa.

 

 

☒ Markkinavuoropuhelu suunnitteilla/toteutettu

☐ Tietopyyntö suunnitteilla/toteutettu

☐ Muu markkinakartoitus suunnitteilla/toteutettu

☐ Ei

 

Lisätietoa suunnitteilla olevista tai toteutetuista markkinakartoituksista ja perustelu, miksei

 

Markkinavuoropuhelu pidetty kesäkuu/2022.

 

 

 


 

Potentiaalisten tarjoajien lukumäärä

 

☒ alle 10 yritystä

☐ 10–20 yritystä

☐ yli 20 yritystä

Lisätietoa potentiaalisista tarjoajista

Palveluntuottajat sijaitsevat useissa Varsinais-Suomen kunnissa.

 

Onko hankinnalla vaikutuksia

Kyllä

Ei

Ehkä

Yritysten toimintaedellytyksiin?