Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointi, vanhuspalvelut, avopalvelut 
Avopalvelujen johtaja1325.07.2022 

7767-2022 (01 01 01)

Vastaavan ohjaajan viran, vaknro 391316, täyttäminen hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden vanhuspalvelujen avopalvelujen päivätoiminnassa

Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, vanhus- ja vammaispalvelut, avopalvelut, eteläinen kotihoito, palvelupäällikkö Pirkko Lämsä 15.7.2022:

Turun kaupungin hyvinvoinnin vanhus- ja vammaispalvelujen avopalvelujen päivätoiminnassa on ollut julkisesti haettavana vastaavan ohjaajan virka vaknro 391316, ajalla 16.6.2022 - 7.7.2022. Viran kelpoisuusvaatimuksena on esitetty tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Eduksi hakijalle luetaan muistikuntoutuksen tuntemus ja osaaminen.

Määräaikaan mennessä hakemuksensa virkaan jätti 11 hakijaa. Hakijoiden osalta toteutettiin ansiovertailu, jossa hakijat arvioitiin tutkinnon lisäksi palvelujärjestelmän tuntemuksen ja henkilöstöjohtamisen kokemuksen sekä ikäihmisten päivätoiminnan ja kuntouttavan työn tuntemuksen osalta. Hakemusten perusteella haastatteluun valittiin 3 hakijaa, joista yksi hakija peruutti hakemuksensa ennen haastattelua.

Vastaava ohjaajan työ edellyttää asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista työotetta, kuntouttavien järjestelmien tuntemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Haastatteluissa arvioitiin henkilön soveltuvuutta vastaavan ohjaajan tehtävään yleisesti sekä asetettujen vaatimusten mukaisesti. Haastattelijoina toimivat avopalvelujen johtaja Anne Vuorinen sekä palveluesimies Pirkko Lämsä.

Oheismateriaali 1               Haastateltujen hakijoiden vertailu (suppea jakelu)

Haastatteluiden perusteella vanhusten avopalveluiden päivätoiminnan ja peseytymispalveluiden vastaavan ohjaajan virkaan parhaiten soveltuvaksi katsotaan Tuula Ahtela, joka täyttää kaikki kelpoisuusvaatimukset.

EhdotusEhdotan, että vanhus- ja vammaispalvelujen avopalvelujen vastaavan ohjaajan virkaan vaknro 391316, ensimmäisenä sijoituspaikkana vanhusten avopalveluiden päivätoiminta ja peseytymispalvelut, valitaan Tuula Ahtela edellyttäen, että hän ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

Avopalvelujen johtaja Anne Vuorinen 25.7.2022: 

Päätös Päätin, että vanhus- ja vammaispalvelujen avopalvelujen vastaavan ohjaajan virkaan vaknro 391316, ensimmäisenä sijoituspaikkana vanhusten avopalveluiden päivätoiminta ja peseytymispalvelut, valitaan Tuula Ahtela edellyttäen, että hän ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

 

 

Anne Vuorinen

Avopalvelujen johtaja

 

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

tiedMuut hakijat
aoAhtela Tuula
tiedKonsernihallinto, henkilöstöohjaus
mtpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tiedLämsä Pirkko


Liitteet:

Hypavavo § 13
Oheismateriaali 1:Haastateltujen hakijoiden vertailu (suppea jakelu)