Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointi, psykososiaaliset palvelut 
Psykososiaalisten palvelujen johtaja504.08.2022 

4097-2022 (01 01 01)

Ohjaajan viran, vaknro 391324, täyttäminen Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden perheoikeudellisessa yksikössä 255775

Palveluesimies Raimo Nurminen 30.6.2022:

Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden perheoikeudellisessa yksikössä py 255775 on ollut julkisessa haussa ohjaajan virka vaknro 391324 ajalla 17.5- 8.6.2022. Lupa vakanssin täyttämiseen on saatu 28.3.2022. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus. Ilmoituksen mukaan tehtävässä edellytetään kokemusta vaativista sosiaalialan tehtävistä erityisesti eri-ikäisten lasten ja heidän perheidensä parissa. Työ edellyttää perheoikeudellisen ja muun sosiaalihuollon lainsäädännön tuntemusta. Ruotsin ja englannin kielen taito sekä oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

Määräaikana virkaan haki 11 henkilöä, joista kahdeksan täytti kelpoisuusehdot. Kaksi hakijaa peruutti hakemuksensa hakuajan päättymisen jälkeen. Hakemusasiakirjojen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella haastatteluun kutsuttiin neljä henkilöä. Haastattelijoina toimivat perheoikeudellisen yksikön palveluesimies Raimo Nurminen ja psykososiaalisten palvelujen johtaja Annie Turunen.

Kokonaisarvion perusteella esitän virkaan Ninette Välimäkeä.Välimäki on suorittanut sosionomi amk-tutkinnon Turun Ammattikorkeakoulussa 2019. Välimäki on työskennellyt aiemmin Turun kaupungin lastensuojelun sijaishuollossa.

OheismateriaaliHakijoiden tiedot

EhdotusEsitän, että Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden perheoikeudellisen yksikön ohjaajan virkaan vaknro 391324, valitaan Ninette Välimäki.

PäätösPäätin, että Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden perheoikeudellisen yksikön py 255775 ohjaajan vakanssiin vaknro 391324 valitaan sosionomi Ninette Välimäki, edellyttäen, että hän esittää hyväksyttävän työterveyshuollon todistuksen terveydentilastaan kahden kuukauden kuluessa valinnasta tiedon saatuaan.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

 

Annie Turunen

Psykososiaalisten palvelujen johtaja

 

LiiteOikaisuvaatimusohje

Jakelu

aoMuut hakijat
aoVälimäki Ninette
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tpvNurminen Raimo


Liitteet:

Hypapsyk § 5
Oheismateriaali 1:Hakijoiden tiedot