Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointi, terveyspalvelut 
Palvelualuejohtaja526.01.2022 

14226-2021 (01 01 01)

Palvelupäällikön viran, vak.nro 390541, täyttäminen Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden terveyspalveluiden suun terveydenhuollon ohjauspalveluissa

Turun hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, terveyspalvelut, suun terveydenhuollon ohjauspalvelut, johtava ylihammaslääkäri Marina Merne-Grafström 24.1.2022:

Turun hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden terveyspalveluissa oli julkisesti haettavana, ajalla 24.11 - 13.12.2021, palvelupäällikön virka vak. nro 390541. Viran kelpoisuusvaatimuksena oli tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito. Lisäksi edellytettiin hyvää hoitotyön asiantuntemusta, tiimihenkisyyttä, asiakaslähtöistä ajattelua ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa, oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta, kehittämismyönteisyyttä ja valmiutta johtaa muutosta, joustavia organisointitaitoja ja kykyä toimia myös haastavissa tilanteissa ja luotettavuutta sekä kykyä luoda positiivista ympäristöä yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Määräaikaan mennessä saapui seitsemän (7) hakemusta, joista ilmeni, että kolmella hakijalla ei ollut vaadittua alan tuntemusta. Haastatteluihin kutsuttiin neljä kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa 22.12.2021. Haastatteluun osallistuivat johtava ylihammaslääkäri Marina Merne-Grafström, ylihammaslääkäri Taina Raunio, vt ylihammaslääkäri Anu Kallio ja osastonhoitaja Pia Kanervala. Haastattelussa käytettiin samoja kysymyksiä kaikille ja ne käsittelivät koulutustaustaa, valmiuksia tehtävään, haastateltavan esille tuomia omia luonteenpiirteitä työtehtävissä, tiimitaitoja, motivaatiota ja tulevaisuuden ajatuksia. Ensimmäisen haastattelun perusteella valittiin kaksi ehdokasta samanaikaisesti tapahtuvaan jatkohaastatteluun 13.12.2022. Tähän haastatteluun osallistuivat vs. terveyspalveluiden palvelualuejohtaja Jane Marttila, johtava ylihammaslääkäri Marina Merne-Grafström, ylihammaslääkäri Taina Raunio, vt ylihammaslääkäri Anu Kallio ja osastonhoitaja Pia Kanervala. Haastateltavia oli pyydetty valmistelemaan esittely itsestään. Lisäksi heitä pyydettiin keskustelemaan aiheesta ”Hyvinvointialueen palveluverkko” ja ”Miten olla hyvä esimies palvelupäällikön virassa?”. Lopuksi ratkaistavana oli hypoteettinen työtehtävä, jonka aihealueena oli koronarokotteeseen kuuluva ongelma.

Oheismateriaali 1Hakijoiden esittely (suppea jakelu)

EhdotusEhdotan, että Turun hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden terveyspalveluiden suun terveydenhuollon ohjauspalveluiden (ensimmäinen sijoituspaikka) palvelupäällikön virkaan vak. nro 390541 valitaan TtM, Shg Jonna Jussilainen ehdolla, että hän ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksyttävän todistuksen työhöntulotarkastuksesta. Varalle esitetään TtM, Shg, KTM Elina Seppälää.

Terveyspalvelut, vs. terveyspalveluiden palvelualuejohtaja Jane Marttila 24.1.2022:

PäätösPäätin, että Turun hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden terveyspalveluiden suun terveydenhuollon ohjauspalveluiden (ensimmäinen sijoituspaikka) palvelupäällikön virkaan vak. nro 390541 valitaan TtM, Shg Jonna Jussilainen ehdolla, että hän ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksyttävän todistuksen työhöntulotarkastuksesta. Varalle esitetään TtM, Shg, KTM Elina Seppälää.

Jane Marttila

vs. palvelualuejohtaja

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

 

Jakelu

tiedMuut hakijat
aoJussilainen Jonna
aoSeppälä Elina
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tpvMerne-Grafström Marina


Liitteet:

Hypatepa § 5
Oheismateriaali 1:Hakijoiden esittely (suppea jakelu)