Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointi, vanhus- ja vammaispalvelut 
Palvelualuejohtaja318.01.2022 

14889-2021 (01 01 01)

Päiväkeskus Kirjon vastaavan ohjaajan viran, vak.nro 380330, täyttäminen hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden vammaispalveluissa

Vammaispalvelujohtaja Kaisa Kiiski 14.1.2022:

Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden päiväkeskus Kirjossa (ensimmäinen sijoituspaikka) oli julkisesti haettavana ajalla 14.12. – 28.12.2021 vastaavan ohjaajan virka (vak.nro 380330). Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 3 025,13 €/kk ja virassa noudatetaan yleistyöaikaa (KVTES). Hakuilmoituksen mukaan lisäksi edellytetään työkokemusta vammaisalalta ja esimiestyöstä sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Määräaikaan mennessä virkaa haki seitsemän henkilöä, joista viisi täytti viran kelpoisuusvaatimuksen. Muut hakuilmoituksessa mainitut edellytykset täytti kolme henkilö. Hakemusasiakirjojen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella kolme hakijaa kutsuttiin haastatteluun. Haastattelijana toimi vammaispalvelujohtaja Kaisa Kiiski ja vastaava ohjaaja Päivikki Hyvätti. Haastattelussa arvioitiin hakijan johtamiskokemusta sekä kokemusta vammais- ja kehitysvammapalveluista.

Oheismateriaali 1 Hakijoiden vertailu (suppea jakelu)

Ehdotan, että haastattelun, henkilökohtaisen soveltuvuutensa, koulutuksensa ja työkokemuksensa perusteella Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden (ensimmäinen sijoituspaikka päiväkeskus Kirjo) vastaavan ohjaajan virkaan, vak.nro 380330, valitaan sosionomi YAMK Taru Kuotisaho.

Vanhus- ja vammaispalvelut, palvelualuejohtaja Sari Ahonen 17.1.2022:

PäätösPäätin, että haastattelun, henkilökohtaisen soveltuvuutensa, koulutuksensa ja työkokemuksensa perusteella Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden (ensimmäinen sijoituspaikka päiväkeskus Kirjo) vastaavan ohjaajan virkaan, vak.nro 380330, valitaan sosionomi YAMK Taru Kuotisaho.

 

 

Sari Ahonen

palvelualuejohtaja

 

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

Jakelu

tiedMuut hakijat
aoKuotisaho Taru
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tiedKiiski Kaisa


Liitteet:

Hypavavp § 3
Oheismateriaali 1:Hakijoiden vertailu (suppea jakelu)