Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointi, vanhusten asumispalvelut 
Asumispalvelujen johtaja429.12.2021 

14705-2021 (01 01 01)

Yksikön esimiehen virka vak. nro 390060 täyttäminen hyvinvointipalvelujen vanhusten asumispalveluissa

Vanhus- ja vammaispalvelut, vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 3, vs. asumispalvelujen päällikkö Eeva Luotonen 17.12.2021:

Turun kaupungin Hyvinvointitoimialan vanhusten asumispalveluissa, Vanhuskeskus 3 oli julkisesti haettavana ajalla 30.11.-14.12.2021 yksikön esimiehen virka (vak. nro 390060). Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito.

Määräaikaan mennessä virkaa haki 9 henkilöä, kaikki hakijat olivat kelpoisia. 3 hakijaa oli haastateltu toisen keskuksen yksikön esimiehen virkaan ja ne haastattelut huomioitiin virkavaalissa. Hakemuksen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella kutsuttiin lisäksi 3 hakijaa. Haastattelut suoritettiin yhdessä vs. asumispalvelujen päällikkö Hanna Kilpeläisen kanssa. Haastatteluissa arvioitiin hakijan kokemuksen ja koulutuksen lisäksi motivaatiota ja soveltuvuutta tehtävään. Haastatteluissa arvioitiin erityisesti hakijoiden kiinnostusta ja mahdollisuutta kehittää vanhusten asumispalveluiden yksikön toimintaa ja sen laatua.

Haastattelun, koulutuksen, työkokemuksen sekä rekrytoinnin kokonaisarvioinnin perusteella Portsakodin tehostetun palveluasumisen yksikön esimiehen virkaan parhaiten soveltuvaksi katsotaan sairaanhoitaja AMK Satu Suikkanen.

Oheismateriaali 1 Haastateltujen hakijoiden vertailu (suppea jakelu)

EhdotusEhdotan, että haastattelun, koulutuksen, työkokemuksen sekä rekrytoinnin kokonaisarvioinnin perusteella Vanhuskeskus 3, Portsakodin tehostetun palveluasumisen yksikön vakanssille 390060, valitaan sairaanhoitaja AMK Satu Suikkanen,ehdolla, että hän toimittaa todistuksen työhöntulotarkastuksesta ennen viran vastaanottamista.

Vanhus- ja vammaispalvelut, vanhusten asumispalvelut, asumispalveluiden johtaja Sari Hievanen:

PäätösPäätin että haastattelun, koulutuksen, työkokemuksen sekä rekrytoinnin kokonaisarvioinnin perusteella Vanhuskeskus 3, Portsakoti tehostetun palveluasumisen yksikön esimieheksi vakanssille 390060, valitaan sairaanhoitaja AMK Satu Suikkanen, ehdolla, että hän toimittaa todistuksen työhöntulotarkastuksesta ennen viran vastaanottamista.

 

Sari Hievanen

asumispalveluiden johtaja

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

Jakelu

tiedMuut hakijat
aoSuikkanen Satu
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tiedLuotonen Eeva