Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointi, vanhusten asumispalvelut 
Asumispalvelujen johtaja328.12.2021 

13619-2021 (01 01 01)

Yksikön esimiehen virka, vak. nro 390037 täyttäminen hyvinvointipalvelujen vanhusten asumispalveluissa

Vanhus- ja vammaispalvelut, vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 1, vs. asumispalvelujen päällikkö Hanna Kilpeläinen 16.12.2021:

Turun kaupungin Hyvinvointitoimialan vanhusten asumispalveluissa, Vanhuskeskus 1 oli julkisesti haettavana 15.11-7.12.2021 yksikön esimiehen virka (vak. nro 390037). Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 10 § 4. mom. soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Siirtymäsäännöksen (272/2005 § 17) nojalla tutkinto voi olla myös ammattikorkeakoulututkintoa edeltänyt opistoasteen tutkinto.

Määräaikaan mennessä virkaa haki 9 henkilöä, joista 8 oli kelpoisia. Hakemuksen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella haastateltiin 7 hakijaa. Haastattelut suoritettiin yhdessä palvelukoordinaattori Nina Ailion ja asumispalvelujen päällikkö Hanna Kesäsen ja vs. asumispalvelujen päällikkö Eeva Luotosen kanssa. Haastatteluissa arvioitiin hakijan koulutuksen ja työkokemuksen myötä tullutta osaamista ja soveltuvuutta kyseiseen yksikön esimiehen tehtävään. Haastatteluissa arvioitiin myös hakijoiden kiinnostusta kehittää yksikön toimintaa ja sen laatua.

Haastattelun, koulutuksen, työkokemuksen sekä kokonaisarvioinnin perusteella Runosmäen vanhuskeskuksen yksikön esimiehen virkaan parhaiten soveltuvaksi katsotaan terveystieteen kandidaatti, sairaanhoitaja AMK ja sosionomi AMK Linda Heino.

Oheismateriaali 1 Haastateltujen hakijoiden vertailu (suppea jakelu)

EhdotusEhdotan, että haastattelun, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella Vanhuskeskus 1, Mäntykoti Yli-Maarian yksikön esimieheksi vakanssille 390037, valitaan terveystieteen kandidaatti, sairaanhoitaja AMK ja sosionomi AMK Linda Heino.

Asumispalveluiden päällikkö Hanna Kesänen, asumispalveluiden johtajan varahenkilö:

PäätösPäätin että haastattelun, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella Vanhuskeskus 1, Mäntykoti Yli-Maarian yksikön esimieheksi vakanssille 390037, valitaan terveystieteen kandidaatti, sairaanhoitaja AMK Linda Heino, ehdolla, että hän toimittaa / todistuksen työhöntulotarkastuksesta ennen viran vastaanottamista.

Hanna Kesänen

asumispalveluiden päällikkö

asumispalveluiden johtajan varahenkilö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

Jakelu

tiedMuut hakijat
aoHeino Linda
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tiedKilpeläinen Hanna