Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointi, vanhuspalvelut, avopalvelut 
Avopalvelujen johtaja930.12.2021 

14009-2021 (01 01 01)

Kotihoidon palveluesimiehen viran, vaknro 390120, täyttämättä jättäminen hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden vanhuspalvelujen avopalvelujen eteläisen kotihoidon kotihoito pääskyvuoressa

Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, vanhus- ja vammaispalvelut, avopalvelut, eteläinen kotihoito, palvelupäällikkö Anne Ojanto 14.12.2021

Turun kaupungin hyvinvoinnin vanhus- ja vammaispalvelujen avopalvelujen eteläisen kotihoidon kotihoito Pääskyvuoressa on ollut julkisesti haettavana kotihoidon palveluesimiehen virka vaknro 390120 ajalla 19.11.2021 - 7.12.2021. Viran kelpoisuusvaatimuksena on esitetty tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito.

Määräaikaan mennessä hakemuksensa virkaan jätti 6 hakijaa.

Nimittävä viranomainen voi päättää hakuajan pidentämisestä, kokonaan uudesta hakumenettelystä tai viran täyttämättä jättämisestä.

Pääskyvuoren palveluesimiehen viran täyttäminen tammikuussa 2022 ei ole kunnan edun mukaista. Virka tulee uudelleen haettavaksi vuoden 2022 aikana. Uuden haun yhteydessä hakijoiden tulee toimittaa uudet hakemukset. Virantäyttämättä jättämisestä ei voi tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.

Pääskyvuoren kotihoidon tilanne on ollut pitkään haasteellinen ja tilanteeseen on edellisen vakituisen viranhaltijan kanssa pyritty löytämään ratkaisuja. Hakuaikana on kuitenkin käynyt ilmi, että tilanne yksikössä on muuttunut entistä haastavammaksi. Uuden palveluesimiehen perehdytys ja tehtävän haltuun otto ei ole yksikön tilanteen kannalta tässä kohtaa mahdollista ja yksikön tilanteeseen ratkaisuja ja korjauksia on parhaiten tehtävissä nykyisin sijaisjärjestelyin.

Esitän, että yksikön tilanteen vuoksi palveluesimiehen virka 390120 jätetään täyttämättä edellä olevin perustein ja laitetaan uudelleen hakuun keväällä 2022.

EhdotusEhdotan, että vanhus- ja vammaispalvelujen avopalvelujen kotihoidon palveluesimiehen virka vaknro 390120, ensimmäisenä sijoituspaikkana Kotihoito Pääskyvuori, jätetään tässä virkavaalissa täyttämättä. Virka asetetaan uudelleen hakuun myöhemmin. 

Avopalvelujen johtaja Anne Vuorinen 30.12.2021: 

PäätösPäätin, että vanhus- ja vammaispalvelujen avopalvelujen kotihoidon palveluesimiehen virka vaknro 390120, ensimmäisenä sijoituspaikkana Kotihoito Pääskyvuori, jätetään tässä virkavaalissa täyttämättä. Virka asetetaan uudelleen hakuun myöhemmin. 

 

 

 

Anne Vuorinen

Avopalvelujen johtaja

Jakelu

tiedHakijat
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tiedOjanto Anne