Lastenvalvojatoimintojen luovutus Turun kaupungille

ALUSTAVA LUONNOS NEUVOTTELUJEN POHJAKSI SITOUMUKSETTA

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SISÄLLYSLUETTELO

 

 

1   Osapuolet   3

2   Sopimuksen tausta ja tarkoitus   3

3   Luovutettava toiminta   3

3.1   Luovutettava toiminta   3

3.2   Käyttöomaisuus ja irtain omaisuus   3

3.3   Leasing-omaisuus   3

3.4   Rakennukset ja rakennelmat   4

3.5   Vieraan pääoman erät   4

3.6   Liiketoimintaan liittyvät sopimukset, muut oikeudet ja tarjoukset   4

3.7   Palvelusopimus perheoikeudellisten palvelujen järjestämisestä   4

3.8   Tietojärjestelmät   4

3.9   Osakkeet, osuudet ja rahoitusomaisuus   5

3.10   Tiloihin liittyvät palvelut   5

4   Henkilökunta   5

5   Luovutuksen ulkopuolelle jäävät omaisuuserät / TAI vuokrattavat toimitilat   6

6   Luovutushetki   6

7   Kauppahinta tai vastikkeeton luovutus   6

8   Muut luovutukseen liittyvät ehdot   6

8.1   Toimintaan liittyvät luvat ja ilmoitukset   6

8.2   Liiketoimintaan liittyvät asiakirjat ja tiedot   6

8.3   Arkisto   7

8.4   Oikeudenkäynnit ja reklamaatiot   7

8.5   Vakuutukset   7

8.6   Kiinteistökiinnitykset, pantit ja vakuudet   8

8.7   Osapuolten tietoisuus   8

9   Arvonlisävero   8

10   Tulkintajärjestys   8

11   Oikeuspaikka ja sovellettava laki   8

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lastenvalvojatoimintojen luovutus Turun kaupungille

1Osapuolet

1)X Kunta (”Luovuttaja”), Y-tunnus XXX, luovuttajana

 

ja

 

2)Turun kaupunki (”Turun kaupunki”), Y-tunnus 0204819-8, luovutuksensaajana

 

Luovuttaja ja Turun kaupunki ovat jäljempänä yhdessä mainittuina Osapuolet.

2Sopimuksen tausta ja tarkoitus

X Kunnan xx on päättänyt xx.xx.2020 perheoikeudellisen yksikön toimintojen yhdistämisestä.

 

Turun kaupunginhallitus on päättänyt xx.xx.2020 perheoikeudellisen yksikön toimintojen yhdistämisestä.

 

Tällä sopimuksella Luovuttaja ja Turun kaupunki sopivat Luovuttajan lastenvalvojatoimintojen ja tässä sopimuksessa tarkemmin määritellyn omaisuuden luovuttamisesta Turun kaupungille.

 

Sopimuksen tarkoituksena on määritellä luovutettava toiminta ja luovutuksen ehdot.

 

Sopimuksen tavoitteena on koota perheoikeudelliset palvelut (isyyden selvittäminen, äitiyden selvittäminen, lapsen ja puolison elatusavun turvaaminen, lapsen huollon ja tapaamisoikeuden turvaaminen, adoptioneuvonta, tapaamisten ja vaihtojen tuki ja valvonta) alueelliseen yksikköön. Tavoitteena on tarjota asiakkaille yhdenvertaista palvelua suomen ja ruotsin kielellä, nopeuttaa palveluun pääsyä, mahdollistaa joustavuus toimipisteiden valinnassa sekä turvata asiantuntijuus kaikissa tilanteissa.

 

Perheoikeudellisten palvelujen yhdistyttyä perheoikeudellisten palvelujen tuottamisesta alueellisesti vastaa Turun kaupungin hyvinvointitoimiala, jossa toimii perheoikeudellinen yksikkö. Yksikön henkilökunta on virka- tai työsuhteessa Turun kaupunkiin.

1

2

3Luovutettava toiminta

3.1Luovutettava toiminta

Luovutettava toiminta muodostuu Luovuttajan lastenvalvojatoiminnoista ja sen lastenvalvojista sekä jäljempänä yksilöidystä toimintaan kuuluvasta omaisuudesta, varoista, vastuista, oikeuksista ja henkilöstöstä per 29.2.2020 tässä sopimuksessa määritellyssä laajuudessa.

 

Luovutettava yksikkö käsittää Luovuttajan lastenvalvojatoiminnot ja siihen kuuluvan lastenvalvojan. Turun kaupungille ei siirry muuta henkilöstöä kuin lastenvalvoja(t).

 

Turun kaupungille ei siirry muita omaisuuseriä tai vastuita kuin mitä lainsäädännön perusteella tai tässä sopimuksessa ja sen liitteissä on lueteltu.

3.2Käyttöomaisuus ja irtain omaisuus

Turun kaupungille tämän luovutuksen yhteydessä luovutettava käyttöomaisuus ja irtain omaisuus sisältää Luovuttajan luovutuksen kohteena olevaan toimintaan kuuluvan ja liitteessä 1 olevan normaalin käyttöomaisuuden, irtaimiston sekä muun omaisuuden.

 

TAI

 

Tämän luovutuksen yhteydessä ei siirry käyttömaisuutta tai irtainta omaisuutta.

Luovuttaja vuokraa Turun kaupungille toimitilat perheoikeudellisen yksikön käyttöön kohdassa 5 sovitulla tavalla. Tilavuokraan sisältyvät normaalit toimistokalusteet, jotka vuokrataan perheoikeudellisen yksikön käyttöön.

3.3Leasing-omaisuus

Tällä luovutuksella ei siirry leasing-omaisuutta.

TAI

Siirrettävä leasing-omaisuus on tämän luovutussopimuksen liitteenä X.

3.4Rakennukset ja rakennelmat

Turun kaupungille ei siirry toiminnan luovutuksen yhteydessä rakennuksia tai rakennelmia.

 

Turun kaupungille vuokrattavat Luovuttajan toimitilat on määritelty tämän luovutussopimuksen kohdassa 5.

3.5Vieraan pääoman erät

Turun kaupungille ei siirry mitään vieraan pääoman eriä.

3.6Liiketoimintaan liittyvät sopimukset, muut oikeudet ja tarjoukset

Turun kaupungille siirtyvät sopimukset ovat liitteenä 2.

 

Liitteen 2 sopimukset siirretään Turun kaupungille siltä osin kuin ne koskevat tällä sopimuksella luovutettavaa toimintaa.

 

Luovuttaja sitoutuu huolehtimaan siitä, että kaikki liitteessä 2 luetellut luovutettavaan toimintaan liittyvät sopimukset siirtyvät Turun kaupungille ja hankkimaan tarvittavat toisen sopimusosapuolen suostumukset sopimusten siirroille. Luovuttaja vakuuttaa, että se ei ole saanut tai antanut irtisanomis- tai purkuilmoitusta yhdenkään Luovutushetkellä voimassa olevan luovutettavaa toimintaa koskevan sopimuksen osalta. Luovuttaja vakuuttaa, että sen tiedon mukaan toteutettava liikkeenluovutus ei vaikuta Luovuttajan voimassa olevien sopimussuhteiden pysyvyyteen.

 

Liitteessä 2 lueteltujen sopimusten lisäksi Luovuttajalla ei ole muita olennaisia luovutettavaan toimintaan liittyviä sopimuksia tai sitoumuksia. Kaikki Luovuttajan sopimukset on tehty osana Luovuttajan normaalia toimintaa, eikä sopimuksiin sisälly poikkeuksellisia velvoitteita tai muita Luovuttajan kannalta olennaisesti epäedullisia ehtoja, jotka poikkeaisivat luovutuksen kohteena olevan toiminnan alalla normaalisti käytettävistä ehdoista.

 

Luovuttaja ja sen sopimuskumppanit ovat toimineet ja toimivat voimassa olevien sopimusten mukaisesti. Luovuttaja vakuuttaa, että sillä ei ole sopimusrikkomuksia, joista aiheutuisi vahinkoa Luovuttajalle.

 

Luovuttaja vakuuttaa, että sillä ei ole käynnissä luovutettavaan toimintaan liittyviä kilpailutuksia. Luovuttajan toimintaan liittyvät sopimukset, tarjoukset ja kilpailutukset eivät siirry Turulle, ellei niitä ole tässä sopimuksessa erikseen mainittu.

3.7Palvelusopimus perheoikeudellisten palvelujen järjestämisestä

Tämän luovutuksen yhteydessä sovitaan, että Luovuttaja sitoutuu hankkimaan perheoikeudelliset palvelut Turun kaupungilta liitteenä 3 olevan palvelusopimuksen mukaisin ehdoin.

3.8Tietojärjestelmät

Luovutuksen yhteydessä on varmistettava, että asiakkaille annettavien palvelujen tai toiminnan jatkamisen kannalta kaikkien tarpeellisten järjestelmien käyttö voi jatkua keskeytyksettä. Turun kaupunki ja Luovuttaja sitoutuvat huolehtimaan siitä, että Turun kaupungin käytössä olevat tarpeelliset järjestelmät ovat käytettävissä katkoksetta välittömästi Luovutushetken jälkeen.

3.9Osakkeet, osuudet ja rahoitusomaisuus

Turun kaupungille ei siirry osakkeita, osuuksia, rahoitusomaisuutta, rahaa tai saamisia.

3.10Tiloihin liittyvät palvelut

Turun kaupunki vuokraa jäljempänä kohdassa 5 tarkemmin sovitulla tavalla toimitilat perheoikeudellisen yksikön toimintaan Luovuttajalta.

 

Luovuttaja sitoutuu huolehtimaan siitä, että perheoikeudellisen yksikön toiminta tiloissa voi jatkua keskeytyksettä ja että henkilökunnalla on tarvittavat kulkuoikeudet tiloihin.

 

Tilojen siivousta ja tiloihin liittyviä muita palveluja koskevat ehdot määräytyvät liitteenä 5 olevan vuokrasopimuksen mukaisesti.

4Henkilökunta

Työsopimuslain 1 luvun 10 §:n 2 momentin ja kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain (304/2003) 5 luvun 25 §:n 2 momentin mukaisesti liikkeen luovutuksessa työnantajan luovutushetkellä voimassa olevista työsuhteista ja virkasuhteista johtuvat oikeudet ja velvollisuudet siirtyvät liikkeen luovutuksessa Turun kaupungille.

 

Listaus siirtyvästä henkilöstöstä on tämän sopimuksen liitteenä 4 (henkilöstö). Turun kaupungin palvelukseen siirtyvät liitteessä 4 yksilöidyt henkilöt siten, että Luovuttaja vastaa siirtyvien henkilöiden lomakorvauksista, lomapalkasta, lomarahasta, eläke- ja sosiaaliturva- yms. maksuista siltä osin kuin ne kohdistuvat ja perustuvat aikaan ennen Luovutushetkeä. Luovutushetkellä suorittamattomat vastuut lasketaan siirtyvälle henkilökunnalle tosiasiallisesti suoritettavien määrien perusteella. Luovuttaja maksaa Turun kaupungille edellä mainitut suorittamattomat vastuut sivukuluineen, jotka kohdistuvat ja perustuvat aikaan ennen Luovutushetkeä.

 

Mikäli siirtyvälle henkilölle on myönnetty sairaslomaa tai muuta virka- tai työvapaata (mukaan lukien harkinnanvaraiset työvapaat) siten, että se ulottuu yli luovutuksen, jatkuu kyseinen loma tai vapaa myös Turun kaupungissa samoin ehdoin kuin se olisi Luovuttajan palveluksessa jatkunut.

 

Luovuttaja vastaa liiketoiminnan luovutuksen ja työntekijöiden siirtämisen edellyttämistä toimenpiteistä ennen Luovutushetkeä ja Turun kaupunki Luovutushetken jälkeen.

 

Liitteen 4 sisältö vastaa luovutussopimuksen allekirjoitushetken tilannetta. Osapuolet päivittävät yhteistyössä liitteen 4 vastaamaan 29.2.2019 tilannetta.

 

Luovuttaja on noudattanut työsopimuksia, soveltuvia työehtosopimuksia ja muita työoikeudellisia velvoitteita (mukaan lukien muun muassa työaikalaki sekä työturvallisuutta ja työsuojelua koskevat säädökset ja määräykset). Luovuttajan tietoon ei ole saatettu tai sille ei ole esitetty väitettä, että se olisi jättänyt noudattamatta mitään työoikeudellisesta lainsäädännöstä (mukaan lukien työturvallisuuteen liittyvät säännökset) johtuvia määräyksiä.

 

Turun kaupungilla on oikeus pyydettäessä saada tarvittava dokumentaatio ja muut tiedot Luovuttajalta tässä sopimuskohdassa mainittuihin oikeuksiin ja velvollisuuksiin liittyen ottaen huomioon mahdollisesta pakottavasta lainsäädännöstä johtuvat rajoitukset tietojen luovuttamiselle.

 

Luovuttaja vastaa mahdollisista jälkikäteen ilmenevistä henkilöstöön ja työsuhteisiin liittyvistä vaatimuksista, mukaan lukien työsuhteiden päättämisiin liittyvistä vaatimuksista, joiden peruste on syntynyt ennen Luovutushetkeä.

 

Liikkeenluovutuksen yhteydessä Luovuttaja ja Turun kaupunki sitoutuvat noudattamaan kumpikin osaltaan työnantajan ja henkilöstön välisestä yhteistoiminnasta kunnissa annetun lain (449/2007) säännöksiä, kuten säännöksiä henkilöstön tiedottamisesta.

 

5Luovutuksen ulkopuolelle jäävät omaisuuserät / TAI vuokrattavat toimitilat

Tällä luovutuksella ei siirry kiinteistöjä, rakennuksia eikä maa-alueita.

 

TAI

 

Osapuolet ovat sopineet tämän sopimuksen yhteydessä siitä, että Turun kaupunki vuokraa Luovuttajalta liitteen 5 mukaisin ehdoin (Huoneenvuokrasopimus) Luovuttajan omistuksessa olevat toimitilat. / TAI Osapuolet ovat sopineet tämän sopimuksen yhteydessä siitä, että Turun kaupunki vuokraa Luovuttajalta liitteen 5 mukaisin ehdoin (Alivuokrasopimus) toimitilat, jotka Luovuttaja on vuokrannut luovutuksen kohteena olevan toiminnan käyttöön ulkopuoliselta vuokranantajalta.

6Luovutushetki

Luovuttajan tällä luovutuskirjalla Turun kaupungille luovutettavan omaisuuden ja toiminnan omistus-, hallinta- ja käyttöoikeudet siirtyvät Turun kaupungille 1.3.2020 klo 00.00 (Luovutushetki).

 

Luovuttajan edustaja vastaanottaa ja kuittaa tämän sopimuksen tarkoittaman luovutuksen tämän sopimuksen allekirjoituksin.

 

Luovuttaja vakuuttaa allekirjoituksellaan Luovuttajan jatkaneen luovutuksen kohteena olevaa toimintaansa Luovutushetkeen saakka vakiintunein ja muutoinkin tavanomaisin periaattein ja käytännöin, ja että Luovuttajan luovutettavaan toimintaan liittyen ei ole tapahtunut mitään olennaista negatiivista seikkaa eikä Luovuttaja ole tehnyt mitään poikkeuksellisia toimia eikä ryhtynyt muuhunkaan, jolla olisi haitallista vaikutusta luovutettavalle toiminnalle.

 

Luovuttaja ja Turun kaupunki tekevät mahdolliset muut järjestelyn toteuttamiseksi tarvittavat toimet ja luovuttavat toisilleen mahdolliset muut sellaiset asiakirjat, jotka osoittavat luovutuksen edellytysten tulleen täytetyiksi.

7Kauppahinta tai vastikkeeton luovutus

 

Yksikön siirtäminen tapahtuu veloituksetta, eikä Turun kaupunki maksa Luovuttajalle kauppahintaa luovutuksen kohteesta.

8Muut luovutukseen liittyvät ehdot

8.1Toimintaan liittyvät luvat ja ilmoitukset

 

Luovuttaja sitoutuu myötävaikuttamaan luovutuksen kohteena olevaan toimintaan mahdollisesti liittyvien viranomaislupien ja -ilmoitusten asianmukaisessa hakemisessa ja siirtämisessä Turun kaupungille.

 

Luovuttaja vastaa siitä, että sen luovutuksen kohteena olevaa toimintaa harjoitetaan lakien ja lupaehtojen mukaisesti ja Luovuttaja on antanut asianmukaisesti kaikki lupaehtojen edellyttämät tai viranomaisten muutoin vaatimat toimintakertomukset, raportit ja selvitykset.

8.2Liiketoimintaan liittyvät asiakirjat ja tiedot

Luovutuksen yhteydessä Luovuttaja luovuttaa Turun kaupungille kaikki olennaiset luovutuksen kohteena olevan toiminnan harjoittamiseen liittyvät asiakirjat, kuten henkilöstö- ja taloushallinnon asiakirjat, asiakasrekisterin, inventaario- ja varastoluettelot sekä liiketoimintaan liittyvät sopimukset, luvat ja rekisteröintiasiakirjat.

 

Luovuttaja huolehtii, että toiminnan jatkamisen kannalta tarpeellinen tieto on Turun kaupungin saatavilla. Turun kaupunki huolehtii tiedon siirtämisestä omiin järjestelmiinsä.

 

Luovuttaja on noudattanut ja noudattaa 25.5.2018 voimaan tulleen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 vaatimuksia sekä muita henkilötietojen käsittelyyn liittyviä säädöksiä ja määräyksiä. Luovuttaja vastaa kaikista Turun kaupungille aiheutuvista vahingoista, jos Luovuttaja ei näitä ole noudattanut.

8.3Arkisto

Luovuttaja vastaa siitä, että sillä on luovutettavan toiminnan osalta ajantasainen arkistonmuodostussuunnitelma ja että Luovuttajan arkisto on luovutuksen yhteydessä luovutettavien asiakastietojen osalta järjestetty, seulottu ja tarpeellisilta osin luetteloitu. Luovuttaja säilyttää pysyvästi tai pitkään säilytettävät asiakirjat ja huolehtii niihin kohdistuvasta tietopalvelusta sekä asiakirjojen lainaamisesta ja jäljennösten antamisesta.

 

Kesken olevien asiakkuuksien asiakasasiakirjat siirretään Turun kaupungille. Enintään kymmenen vuotta säilytettävät luovutuksen kohteena olevaan toimintaan liittyvät asiakirjat lainataan Turun kaupungille se tiloissa käytettäviksi. Turun kaupunki vastaa näiden asiakirjojen säilyttämisestä, käyttöpalvelusta ja aikanaan hävittämisestä tai palauttamisesta Luovuttajalle. Turun kaupunki vastaa siirtyvää toimintaa koskevien, luovutushetkestä alkaen kertyvien asiakirjojen ja tietojen arkistoinnista. Siirtyvää toimintaa koskevien asiakkaiden asiakastietojen rekisterinpitäjänä on Luovuttaja. Turun kaupunki vastaa siitä, että siirtyvää toimintaa koskevat Luovuttajan asiakastiedot on erotettavissa muista asiakastiedoista ja tarvittaessa palautettavissa Luovuttajalle.

8.4Oikeudenkäynnit ja reklamaatiot

Luovuttaja vakuuttaa, että se ei ole Luovutushetkellä osallisena luovutettavaa toimintaa koskevissa oikeudellisissa riidoissa.

 

TAI

 

Osapuolten tiedossa on luovutettavaa toimintaa koskevia kanteluita ja valituksia, joiden syntyperuste on ajalta ennen Luovutushetkeä.

 

Luovuttaja vastaa kaikista mahdollisista siirtyvää toimintaa koskevista kanteluista, valituksista, riidoista, oikeudenkäynneistä, reklamaatioista ja muista vastaavista asioista, joiden syntyperuste on ajalta ennen Luovutushetkeä.

 

Tämän luovutussopimuksen yhteydessä sovitaan, että Luovuttaja hankkii perheoikeudelliset palvelut Turun kaupungilta. Muutosta Turun kaupungin perheoikeudellisen yksikön henkilöstön tekemiin perheoikeudellisiin palveluihin liittyviin päätöksiin haetaan siten kuin kysymyksessä olisi Luovuttajan viranhaltijan tekemä päätös. Turun kaupunki vastaa muista siirtyvää toimintaa koskevista riidoista, oikeudenkäynneistä, reklamaatioista ja muista vastaavista asioista, joiden peruste syntyy Luovutushetken jälkeen, mikäli lainsäädännöstä ei muuta johdu.

 

Mikäli jälkeenpäin ilmenee riitoja tai reklamaatioita, joiden syntyperuste on ajalta ennen Luovutushetkeä, vastaa niistä Turun kaupunkiin nähden Luovuttaja, ellei tapauskohtaisesti Luovuttajan ja Turun kaupungin välillä toisin sovita.

 

8.5Vakuutukset

Luovutettavan omaisuuden ja toiminnan vahingonvaara siirtyy Turun kaupungille Luovutushetkellä.

 

Luovutettavaan toimintaan ja omaisuuteen kohdistuvat Luovuttajan ottamat vakuutukset päättyvät omaisuuden Luovutushetkellä. Turun kaupunki vastaa siitä, että Luovutushetken jälkeen Luovuttajan luovutuksen kohteena oleva omaisuus ja yksikön toiminta ja henkilöstö on asianmukaisesti vakuutettu ja että vakuutukset ovat voimassa.

 

Vakuutuksista aiheutuvista kustannuksista vastaa Turun kaupunki Luovutushetkestä lukien.

 

Luovuttaja vastaa siitä, että sen nykyiset vakuutusjärjestelyt tarjoavat ehdoiltaan ja vakuutusmääriltään vähintään sellaisen vakuutusturvan, joka on tavanomainen saman tyyppisissä ja samankokoisissa yhteisöissä samalla toimialalla. Luovuttaja vastaa siitä, että vakuutukset ovat Luovutushetkellä täysin voimassa ja kaikki vakuutuksiin liittyvät erääntyneet vakuutusmaksut on maksettu täysimääräisesti ja ajallaan.

8.6Kiinteistökiinnitykset, pantit ja vakuudet

Luovuttajan tällä luovutuksella siirtyvään omaisuuteen ei ole vahvistettu kiinteistö- tai yrityskiinnityksiä eikä omaisuutta ole annettu pantiksi tai vakuudeksi millään muulla tavalla eikä omaisuuteen tai varoihin kohdistu muitakaan kolmansien osapuolien kiinnitys-, saamis- tai vakuusoikeuksia.

8.7Osapuolten tietoisuus

Turun kaupunki vakuuttaa tuntevansa luovutettavan toiminnan ja siihen kuuluvan omaisuuden. Turun kaupunki on saanut tutkia kaikki siirtyvään liiketoimintaan liittyvät seikat haluamassaan laajuudessa.

 

Luovuttaja vakuuttaa, että se on antanut Turun kaupungille kaikki oleelliset tiedot luovutettavasta liiketoiminnasta. Luovuttaja vakuuttaa Turun kaupungille, että Luovuttajan antamat tiedot pitävät paikkansa.

 

Henkilöstön kaikki palkat, luontoisedut ja muut Luovuttajalta saamat etuisuudet tai hyödyt on ilmoitettu täysimääräisesti ja oikean määräisinä Turun kaupungille ja ne eivät poikkea alalla yleisesti noudatettavasta käytännöstä ja kunnallisista työ- ja virkaehtosopimuksista ja ne on maksettu tai maksetaan täysimääräisesti luovutuspäivään asti.

9Arvonlisävero

Luovuttaja vastaa luovutuksen kohteena olevaan toimintaan ennen Luovutushetkeä kohdistuvista arvonlisäveroista ja vastaavasti saa ennen Luovutushetkeä edeltäneeseen aikaan kohdistuvat mahdolliset arvonlisäveronpalautukset.

 

Luovutushetkestä lukien luovutettavaan toimintaan liittyvät arvonlisäveron velvollisuudet ja oikeudet kuuluvat Turun kaupungille.

10Tulkintajärjestys

Tulkintaristiriidassa sovelletaan ensisijaisesti tätä luovutussopimusta ja sen jälkeen sen liitteitä alla esitetyssä järjestyksessä siten, että järjestysnumeroltaan pienempi on tulkintaetusijalla ennen suurempinumeroista.

11Oikeuspaikka ja sovellettava laki

Tähän luovutukseen sovelletaan Suomen lakia.

 

Kaikki tästä sopimuksesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yhteisymmärrykseen, erimielisyydet ratkaistaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

 

Tätä luovutuskirjaa on laadittu kaksi (2) samansanaista kappaletta, yksi Turun kaupungille ja yksi Luovuttajalle.

 

Turussa xx. päivänä xx

 

 

___________________      __________________

 

 

 

Liitteet:

 

1. Käyttöomaisuus- ja irtaimistoluettelo

2. Luettelo siirtyvistä sopimuksista

3. Palvelusopimus perheoikeudellisen yksikön palveluista

4. Henkilöstöliite

(5. Vuokrasopimus)