Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointitoimiala, perhe- ja sosiaalipalvelut 
Palvelualuejohtaja1616.08.2019 

2596-2019 (01 01 01)

Sosiaalityötekijän viran vaknro 318011 täyttäminen Kasvatus- ja perheneuvolassa

Psykososiaaliset palvelut, johtaja Annie Turunen 30.6.2019:

Sosiaalityöntekijän virka (vaknro 318011) on ollut julkisessa haussa ajalla 26.2. – 28.3.2019. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/15) mukainen pätevyys ja tehtävään soveltuva työkokemus. Lisäksi edellytettiin kykyä sitoutua monipuoliseen verkostoyhteistyöhön lapsiperhepalveluissa, ruotsinkielen taitoa sekä kehittämisosaamista.

Määräaikana virkaan haki 4 henkilöä:

  1. Sofia Häärä
  2. Inkeri Mäkinen
  3. Nanna Nilsson
  4. Heidi Wilson

Haastatteluun kutsuttiin Sofia Häärä, Inkeri Mäkinen ja Nanna Nilsson.

Sofia Häärä valmistui kesäkuussa sosiaalityöntekijäksi Tampereen yliopistosta. Työkokemusta hänellä on lastensuojelutyöstä, lapsiperheiden aikuissosiaalityöstä ja maahanmuuttajatyöstä. Sofia Häärällä on hyvä kielitaito suomi, ruotsi ja englanti.

Inkeri Mäkinen on valmistunut sosiaalityöntekijäksi v. 1982 ja hänellä on paripsykoterapian koulutus. Inkeri Mäkinen on ruotsinkielen taitoinen ja hän on toiminut sosiaalityöntekijänä Turussa v. 1987–2003 sekä Ensi- ja turvakoti ry:n Perhe-ja Terapiakeskus Pilarissa. Nykyisen työnsä sosiaalityöntekijänä Turunmaan perheneuvolassa hän on aloittanut v. 2008.

Nanna Nilsson on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä ja terveydenhoitaja ja hänellä on työkokemusta monipuolisesti Turun kaupungissa eri työtehtävissä 20 vuoden ajalta. Lisäksi hänellä työkokemusta mm. Ruotsista sekä erilaista kehittämis- ja projektiosaamista. Hänellä on myös seksuaalineuvojan koulutus ja hän hallitsee ruotsin- ja englannin kielen.

EhdotusEsitän, että Kasvatus- ja perheneuvolan ruotsinkielisen sosiaalityöntekijän virkaan (vaknro 318011) valitaan sosiaalityöntekijä ja terveydenhoitaja Nanna Nilsson.

Palvelualuejohtaja Sirpa Kuronen:

PäätösPäätin, että Turun kaupungin hyvinvointitoimialan Kasvatus- ja perheneuvolan ruotsinkielisen sosiaalityöntekijän virkaan (vaknro 318011) valitaan Nanna Nilsson, edellyttäen, että hän esittää hyväksyttävän työterveyshoitajan todistuksen terveydentilastaan ja rikosrekisteriotteen kahden kuukauden kuluessa valinnasta tiedon saatuaan.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Sirpa Kuronen

palvelualuejohtaja

Jakelu

aomuut hakijat
aoNilsson Nanna
tpvHyvinvointitoimiala, henkilöstö- ja hallintopalvelut
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tpvTurunen Annie