Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointitoimiala, vanhus- ja vammaispalvelut 
Palvelualuejohtaja5112.08.2019 

245-2018 (05 05 01)

Hoiva Mehiläinen Oy/Mainio Kotihoito Turku ja Mainiokoti Nukkumatti - poistaminen palvelusetelituottajien rekisteristä

Palvelupäällikkö Taina Kaila 7.8.2019:

Hoiva Mehiläinen Oy:n toimipaikka Mainiokoti Nukkumatti on hyväksytty palvelusetelituottajaksi kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi sekä tuottamaan tehostetun palveluasumisen ja vammaispalvelulain mukaista asumistoimintaa.

Hoiva Mehiläinen Oy:n toimipaikka Mainio Kotihoito Turku on hyväksytty alle ja yli 18-vuotiaiden omaishoidon tuen palvelusetelituottajaksi.

Molempien toimipaikkojen toimintaosoite on ollut Satakunnantie 177. Vuokrasopimus tiloista on päättynyt toukokuussa 2019.

Asiaa on ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen puitesopimuksen osalta käsitelty sosiaali- ja terveyslautakunnan kokouksessa 20.2.2019 § 50.

Edellä mainittujen toimipaikkojen toiminnan loppumisesta em. palveluiden osalta on kysytty yritykseltä ja myyntianalyytikko Lotta Kujalalta on saatu sähköpostivahvistus 1.7.2019, että ko. toimipaikat voi poistaa PSOP-järjestelmästä.

Esitän, että Hoiva Mehiläinen Oy/Mainio Kotihoito Turku ja Mainiokoti Nukkumatti poistetaan PSOP-järjestelmästä, koska toiminta toimipaikkojen osalta on päättynyt toukokuussa 2019.

vs. palvelualuejohtaja Anne Vuorinen 12.8.2019:

PäätösPäätin, että Hoiva Mehiläinen Oy/Mainio Kotihoito Turku ja Mainiokoti Nukkumatti poistetaan PSOP-järjestelmästä, koska toiminta toimipaikkojen osalta on päättynyt toukokuussa 2019.

 

 

 

Anne Vuorinen

vs. palvelualuejohtaja

390494

Jakelu

aoHoiva Mehiläinen Oy
tiedSjöblom Seija
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tiedHalla-Seppälä Terhi
tiedHellqvist Merja
tiedKaila Taina
tiedKiiski Kaisa
tiedPurhonen Kerkko
tiedRistimäki Hannu
tiedUusitalo Merja