Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta8828.03.20175

11275-2016 (065)

Hautaustoimistopalvelujen kilpailuttaminen

Tiivistelmä:

Salassa pidettävä asia. Salassapidon peruste viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 6.1 §:n 3 kohta. Hautaustoimistopalvelut tullaan kilpailuttamaan avoimella menettelyllä ajalle 1.7.2017-31.12.2019. Palveluja ostetaan sopimuskaudella noin 160 000 eurolla.

Sosterla § 88

Salassa pidettävä asia. Salassapidon peruste: viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 6.1 §:n 3 kohta.

Hyvinvointitoimiala, vs. asumispalvelujen johtaja Sari Hievanen, johtava sosiaalityöntekijä Jaana Hakamäki, ylihoitaja Terhi Painilainen sekä Hankinta- ja logistiikkakeskuksen osuus hankinta-asiantuntija Maiju Moisiolinna 9.3.2017:

Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti kokouksessaan 29.11.2016 § 238, että hautaustoimistopalvelut kilpailutetaan avoimella menettelyllä. Hyvinvointitoimiala on valmistellut kilpailuttamismenettelyä yhteistyössä Hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa. Sopimuskausi on 1.7.2017–31.12.2019. Palvelujen on oltava käytettävissä 1.7.2017 alkaen.

Hautauspalveluja hankitaan vuosittain noin 25 kpl ja vainajien kuljetuksia noin 590 kpl. Hankinnan arvioitu kokonaisarvo sopimuskaudella on noin 160 000 euroa. Hyvinvointitoimiala ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään.

Osatarjoukset otetaan huomioon ja hyväksytään seuraavin palvelukokonaisuuksin: hautauspalvelut ja vainajakuljetukset. Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjoushinnat tulee ilmoittaa arvonlisäverottomina hintoina tarjouspyynnössä edellytetyllä tavalla. Sopimushinnat ovat kiinteät koko sopimuskauden ajan 31.12.2019 asti.

Hankintailmoitus julkaistaan HILMA-ilmoituskanavassa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi. Tarjouspyyntö liitteineen julkaistaan Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa osoitteessa www.tarjouspalvelu.fi/turku.

Tarjouskilpailu ratkaistaan annettujen tarjousten perusteella. Annetuista tarjouksista valitaan se tai ne, jotka ovat kokonaistaloudellisesti edullisimpia perusteena halvin hinta. Vertailu ja valinta tehdään palvelukokonaisuuksittain.

Oheismateriaali 1Tarjouspyyntöasiakirjat

Esitys palveluntuottajien valinnasta tuodaan sosiaali- ja terveyslautakunnalle kesäkuussa 2017.

Esitämme, että sosiaali- ja terveyslautakunta päättää hyväksyä hautaustoimistopalvelujen kilpailuttamisen tarjouspyyntöasiakirjat ja oikeuttaa hyvinvointitoimialan tekemään vähäisiä teknisluonteisia tarkistuksia tarjouspyyntöasiakirjoihin.

Toimialajohtaja Riitta Liuksa 16.3.2017:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta päättää hyväksyä hautaustoimistopalvelujen kilpailuttamisen tarjouspyyntöasiakirjat ja oikeuttaa hyvinvointitoimialan tekemään vähäisiä teknisluonteisia tarkistuksia tarjouspyyntöasiakirjoihin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedHakamäki Jaana
tiedHievanen Sari
tiedHuukkala Katja
tiedKiviniemi Kirsi
tiedLindström Fredrik
tpvMoisiolinna Maiju
tiedMäkelä Anja
tiedPainilainen Terhi
tiedRyhänen Anne
tiedVuorinen Elisa