Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta16223.08.20162

4023-2016 (065, 316)

Hammashoitolaitteiden huolto- ja korjaustöiden kilpailuttaminen

Tiivistelmä:

Salassa pidettävä asia. Salassapidon peruste: viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 6.1 §:n 3 kohta. Hammashoitolaitteiden huolto- ja korjaustyöt tullaan kilpailuttamaan ajalle 1.1.2017 - 31.12.2019. Palveluja ostetaan sopimuskaudella noin 495 000 eurolla.

Sosterla § 162

Salassa pidettävä asia. Salassapidon peruste: viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 6.1 §:n 3 kohta.

Hyvinvointitoimiala, johtava ylihammaslääkäri Minna Kinnarinen, ylihammaslääkäri Marina Merne-Grafström ja ylihammaslääkäri Hanna Oksala 4.8.2016:

Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti kokouksessaan 19.4.2016 § 85, että hammashoitolaitteiden huolto- ja korjaustyöt kilpailutetaan avoimella menettelyllä.

Hyvinvointitoimiala on valmistellut kilpailuttamismenettelyä yhteistyössä hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa.

Sopimuskausi on 1.1.2017–31.12.2019. Palvelujen on oltava käytettävissä 1.1.2017.

Hyvinvointitoimiala ostaa hammashoitolaitteiden huolto- ja korjaustöitä sopimuskaudella noin 495 000 eurolla. Hyvinvointitoimiala ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään.

Osatarjouksia ei oteta huomioon eikä vaihtoehtoisia tarjouksia hyväksytä.

Tarjoushinnat tulee ilmoittaa arvonlisäverottomina tuntihintoina tarjouspyynnössä edellytetyllä tavalla. Sopimushinnat ovat kiinteät kaksi (2) ensimmäistä vuotta, jonka jälkeen Palveluntuottaja voi esittää Tilaajalle perustellusta syystä hinnan muutosta palvelun yleistä kustannuskehitystä vastaavasti.

Hankinnan yritysvaikutusten arvioinnista on pyydetty lausunnot Varsinais-Suomen Yrittäjät ry:ltä ja Turun kauppakamarilta.

Liite 1Varsinais-Suomen Yrittäjät ry:n lausunto

Hankintailmoitus julkaistaan HILMA-ilmoituskanavassa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi. Tarjouspyyntö liitteineen julkaistaan Tarjouspalvelu-toimittajaportaalissa osoitteessa www.tarjouspalvelu.fi/turku.

Tarjouskilpailu ratkaistaan annettujen tarjousten perusteella. Tarjouksista valitaan se, joka on hinnaltaan halvin.

Oheismateriaali 1Tarjouspyyntöasiakirjat

Esitys palveluntuottajien valinnasta tuodaan sosiaali- ja terveyslautakunnalle marraskuussa 2016.

Esitämme, että sosiaali- ja terveyslautakunta päättää hyväksyä hammashoitolaitteiden huolto- ja korjaustöiden kilpailuttamisen tarjouspyyntöasiakirjat ja oikeuttaa hyvinvointitoimialan tekemään vähäisiä teknisluonteisia tarkistuksia tarjouspyyntöasiakirjoihin.

Toimialajohtaja Riitta Liuksa 9.8.2016:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta päättää hyväksyä hammashoitolaitteiden huolto- ja korjaustöiden kilpailuttamisen tarjouspyyntöasiakirjat ja oikeuttaa hyvinvointitoimialan tekemään vähäisiä teknisluonteisia tarkistuksia tarjouspyyntöasiakirjoihin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

ilmKinnarinen Minna
ilmLindberg Merja
tiedLindström Fredrik
ilmMerne-Grafström Marina
tpvMoisiolinna Maiju
ilmOksala Hanna
tiedVuorinen Elisa


Liitteet:

Sosterla § 162
Liite 1:Varsinais-Suomen Yrittäjät ry:n lausunto