Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta10110.05.20167

5116-2016 (002, 46)

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän ja Turun hyvinvointitoimialan välinen Sirkkalan päiväkeskustoimintaa koskeva yhteistyösopimus

Tiivistelmä: -

Sosterla § 101

Palvelualuejohtaja Katariina Korkeila ja toimistopäällikkö Merja Niinimäki:

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä ja Turun kaupunki ovat tehneet 10.1.2002 sopimuksen päihteiden käyttäjien päivätoiminnan toteuttamisesta resursseja yhdistäen. Seurakuntayhtymä on palkannut päivätoimintaan yhden ohjaajan ja kohdentanut tietyn avustussumman muihin toimintamenoihin. Yhteistyösopimuksella on määritelty myös toiminnallisia vastuita ja joitakin seurakunnan työntekijän oikeuksia.

Yhteistyösopimus on päivitetty diakoniajohtaja Teemu Hällin, Sirkkalan päiväkeskuksen johtaja Pasi Lehmuksen ja toimistopäällikkö Merja Niinimäen välisessä neuvottelussa 14.3.2016.

Päivitys koskee sekä seurakuntayhtymän että hyvinvointitoimialan muuttuneita organisaatioita. Seurakuntayhtymän palkkaaman ohjaajan kohdalla on tarkoituksenmukaista alkaa noudattaa yhtymän työehtosopimuksen mukaista palkan määräytymistä, kuten muillakin seurakuntayhtymän työntekijöillä. Täsmennyksiä on ollut tarpeen tehdä myös työturvallisuuden ja koulutuksiin osallistumisen osalta.

Liite 1Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän ja Turun hyvinvointitoimialan välinen yhteistyösopimus

Muutoin yhteistyösopimus kattaa varsin hyvin koko päivätoiminnan, ja sen on katsottu edelleen molemmin puolin olevan toimiva tapa yhteistyön toteuttamisessa.

Toimialajohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta päättää hyväksyä liitteenä olevan Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän ja Turun hyvinvointitoimialan välisen Sirkkalan päiväkeskuksen toimintaa koskevan yhteistyösopimuksen, joka astuu voimaan 1.9.2016.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKorkeila Katariina
tpvNiinimäki Merja


Liitteet:

Sosterla § 101
Liite 1:Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän ja Turun hyvinvointitoimialan välinen yhteistyösopimus