Åbo stad§Sammanträdets datumÄrende nr1
Stadsfullmäktige15127.10.20145

613-2013 (014)

Val av ny ledamot i finska sektionen för småbarnsfostran och grundläggande utbildning vid nämnden för fostran och undervisning

Sammandrag: -

Sfm § 151

Stadsstyrelsens förslag

Stadsfullmäktige beslutar konstatera att Mirva Ylösmäkis förtroendeuppdrag som ledamot i sektionen för småbarnsfostran och grundläggande utbildning vid Åbo stads nämnd för fostran och undervisning har upphört pga. bortflyttning från orten och räknat från beslutsdagen i hennes ställe välja en ny ledamot i sektionen för småbarnsfostran och grundläggande utbildning vid Åbo stads nämnd för fostran och undervisning för återstoden av mandatperioden.

BeslutStadsfullmäktige beslöt konstatera Mirva Ylösmäkis förtroendeuppdrag som ledamot i sektionen för småbarnsfostran och grundläggande utbildning vid nämnden för fostran och undervisning har upphört pga. bortflyttning från orten och räknat från beslutsdagen i hennes ställe välja Päivi Eskola till ledamot i sektionen för småbarnsfostran och grundläggande utbildning vid nämnden för fostran och undervisning och Tiina Uutela till personlig ersättare för Päivi Eskola i sektionen för småbarnsfostran och grundläggande utbildning vid nämnden för fostran och undervisning för återstoden av mandatperioden.

Behandlingen av ärendet vid sammanträdet

Beslutet i ärendet fattades på förslag av Laivoranta. Beslutet var enhälligt.

§ 151