Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Rakennus- ja lupalautakunta8030.03.20232

2504-2023 (01 02 02)

Lautakunnan talousarvio- ja ajankohtaisseminaari

Tiivistelmä: -

Rlupalk § 80

Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, rakennusvalvonta, valvontalakimies Esa Mettälä 28.3.2023:

Lautakunnan puheenjohtajiston kanssa on sovittu, että rakennus- ja lupalautakunta pitää 27.4.2023 ennen lautakunnan kokousta talousarvio- ja ajankohtaisseminaarin. Talouden lisäksi seminaarissa käsitellään luvat ja valvonta palvelualueen ajankohtaisia asioita, kuten rakennusvalvonnan asiakastyytyväisyyskyselyn perustuvien toimenpiteiden tilanne. Seminaari alkaa klo 12.00 ja lautakunnan kokous alkaa seminaarin jälkeen klo 16.15.

Seminaariin osallistuville maksetaan kokouspalkkio ja korvataan ansionmenetykset kaupungin säännöstön mukaisesti.

Valvontajohtaja Leena Salmelainen:

Ehdotus​Rakennus- ja lupalautakunta päättää, että lautakunnan jäsenet ja varajäsenet voivat osallistua rakennus- ja lupalautakunnan talousarvio- ja ajankohtaisseminaariin 27.4.2023. Seminaariin osallistuville maksetaan kokouspalkkio ja korvataan ansionmenetykset kaupungin säännöstön mukaisesti. Kustannukset maksetaan rakennus- ja lupalautakunnan määrärahoista.

Päätös​Ehdotus hyväksyttiin.

Päätös asiassa tehtiin esittelijän kokouksessa täydentämästä päätösehdotuksesta.

Esittelijän täydennetty päätösehdotus: Rakennus- ja lupalautakunta päättää, että lautakunnan jäsenet ja varajäsenet sekä nuorisovaltuuston edustaja ja varaedustajat voivat osallistua rakennus- ja lupalautakunnan talousarvio- ja ajankohtaisseminaariin 27.4.2023. Seminaariin osallistuville maksetaan kokouspalkkio ja korvataan ansionmenetykset kaupungin säännöstön mukaisesti. Kustannukset maksetaan rakennus- ja lupalautakunnan määrärahoista.

Jakelu

tiedXXXXX