Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Rakennus- ja lupalautakunta3617.02.20224

1901-2022 (01 02 02, 01 01 03)

Rakennus- ja lupalautakunnan koulutusmatka Rakennusvalvontapäiville

Tiivistelmä: -

Rlupalk § 36

Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, luvat ja valvonta, valvontajohtaja Leena Salmelainen 14.2.2022:

Valtakunnallinen Rakennustarkastusyhdistys RTY ry. järjestää vuosittaiset rakennusvalvontojen henkilöstön koulutuspäivät (ns. RTY-päivät) Lappeenrannassa 23.-25.3.2022, kokouspaikkana Holiday Club Saimaa. Koulutuspäiville on myös etäosallistumismahdollisuus. Tänä vuonna koulutuspäivillä on ensimmäistä kertaa rinnakkaisohjelmaa myös rakennusvalvontaviranomaisena toimivien lautakuntien tai niiden jaostojen jäsenille.

RTY-päivien teemoina ovat tänä vuonna työhyvinvointi ja ilmastonmuutos. Samalla juhlitaan Rakennustarkastusyhdistys RTY ry. 60-vuotisjuhlavuotta. Päättäjille suunnatussa rinnakkaisohjelmassa käsitellään erityisesti rakennusvalvontaviranomaisen roolia ja tehtäviä osana rakennusvalvonnan työtä. Lautakunnan jäsenille suunnattu koulutusosuus on suunniteltu erityisesti syksyllä valituille uusille päättäjille.

Koulutuspäivien hinta ilman majoitusta on 780 euroa/henkilö. Kustannukset katetaan rakennusvalvonnan määrärahoista. Rakennus- ja lupalautakunnan jäsenistä voi RTY-päiville osallistua 8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Varajäsen voi osallistua koulutukseen, jos varsinainen jäsen ei osallistu. Matkan ajalta voi anoa päivärahaa sekä mahdollista korvausta ansionmenetyksestä hallintosäännön mukaisesti.

Liite 1Rakennusvalvontapäivät Lappeenrannassa 23.-25.3.2022, alustava ohjelma

Rakennusvalvontapäällikkö Annika Alppi:

EhdotusRakennus- ja lupalautakunta päättää, että Lappeenrannan rakennusvalvontapäiville 23.-25.3.2022 voi osallistua 8 henkilöä rakennus- ja lupalautakunnan jäsenistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Varajäsen voi osallistua koulutuspäiville, jos varsinainen jäsen ei osallistu. Koulutusmatkan kustannukset katetaan rakennusvalvonnan määrärahoista.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKaupunkiympäristö, rakennusvalvonta
tiedXXXXX


Liitteet:

Rlupalk § 36
Liite 1:Rakennusvalvontapäivät Lappeenrannassa 23.-25.3.2022, alustava ohjelma