Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala 
Toimialajohtaja1328.01.2021 

1283-2021 (01 01 00)

Kaupunkiympäristötoimialan suunnitteluavustajan viran (vak. nro 607039) muuttaminen työsopimussuhteiseksi toimeksi

Henkilöstöpäällikkö Anne Hiden 27.1.2021:

Kaupunkiympäristötoimialan kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus -palvelualueen suunnitteluavustajan avoin virka (vak. nro 607039) tulee muuttaa toimeksi ennen sen täyttämistä, koska vakanssin tehtävissä ei käytetä julkista valtaa. Kaupunkiympäristötoimiala on 27.1.2021 saanut kansliapäällikön täyttöluvan vakanssille.

Kaupunginjohtajan päätöksen 8.11.2018 § 195 mukaisesti viran lakkauttaminen ja vastaavan toimen perustaminen toteutetaan siten, että toimialajohtajan päätöksellä perustetaan virkaa vastaava kuukausipalkkainen työsopimussuhteinen toimi. Perustamispäätöksen yhteydessä esitetään kaupunginhallitukselle, että toimea vastaava virka lakkautetaan.

Perustettavan suunnitteluavustajan toimen vakanssinumero, palkkahinnoittelukohta, kelpoisuusehdot ja tehtäväkohtainen palkka ovat samat kuin kaupunginhallituksen päätöksellä lakkautettavaksi esitettävän viran.

Toimialajohtaja Christina Hovi:

PäätösPäätin,

-       että kaupunkiympäristötoimialalle perustetaan 1.2.2021 lukien suunnitteluavustajan työsopimussuhteinen toimi (vak. nro 607039) ja

-       että samalla esitetään kaupunginhallitukselle, että tointa vastaava virka lakkautetaan kaupunginhallituksen päätöksellä ja

-       että perustettavan toimen vakanssinumero, kelpoisuusvaatimus, palkkahinnoittelukohta ja tehtäväkohtainen palkka ovat samat kuin kaupunginhallitukselle lakkautettavaksi esitettävän vastaavan viran.

 

Christina Hovi

toimialajohtaja

Jakelu

tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedKonsernihallinto, henkilöstö
tiedKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedXXXXX