Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, ympäristönsuojelu 
Ympäristönsuojelupäällikkö601.02.2021 

9411-2019 (11 03 06, 02 08 00)

Ruissalo Infon opasnäyttöjen ja www-sivuston ylläpidon hankinta

Turun kaupunkiympäristötoimialan ympäristönsuojelu ylläpitää Ruissalon opastustoimintaa, Ruissalo Infoa, Turun yliopiston kasvitieteellisellä puutarhalla Ruissalossa. Ruissalo Infon asiakastiloissa sijaitsee kaksi kosketusnäyttöä, joihin on toteutettu opasnäyttöohjelma vuosina 2018-2019. Opasohjelman sisältö on saatavilla myös Ruissalo Infon websivuilla, joiden käyttöliittymäsuunnittelu toteutettiin kosketusnäyttöjen opasohjelman yhteydessä. Opasohjelman toteuttajaksi valittiin vuonna 2018 kilpailutuksessa A45 yhteistyössä laitevalmistaja Firstview Oy:n ja mainostoimisto Doop Oy:n kanssa.

Tämä hankintapäätös koskee opasnäyttöjen ja www-sivuston ylläpidon, päivittämis- ja kehitystyön jatkosopimusta Doop Oy:n kanssa.

Kyseessä on julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016) kansalliset kynnysarvot alittava hankinta eli ns. pienhankinta. Hankinnan arvo on päivittämis- ja kehitystyön tarpeesta riippuen seuraavan neljän vuoden ajanjaksolla arviolta noin 20 000 euroa. Palvelu on tarkoituksenmukaista hankkia suoraan Doop Oy:ltä, koska yrityksellä on aikaisempaa kokemusta ja tuntemusta Ruissalon opasohjelmasta ja siihen liittyvistä teknisistä vaatimuksista.

PäätösPäätin, että Ruissalon opasnäyttöjen ylläpidosta solmitaan sopimus Doop Oy:n kanssa erikseen tehdyn sopimuksen mukaisin ehdoin.

Hankintayksikkö ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään tai -arvoon.

Hankintayksikköjä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävillä kirjallisilla sopimuksilla. Päätös voi muuttua tehdyn hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Olli-Pekka Mäki

ympäristönsuojelupäällikkö

 

Oikaisuvaatimusohje on päätöksen liitteenä.

 

Jakelu

aodoop dmp Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedRakennus- ja lupalautakunta
tiedXXXXX