Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala 
Toimialajohtaja6320.08.2018 

9206-2018 (01 01 03)

Rakennustarkastajan varahenkilöiden määrääminen

Rakennustarkastajan varahenkilöistä on määrätty toimialajohtajan hallinnonjärjestämispäätöksessä 1.6.2018 § 27. Päätöksen mukaan rakennustarkastajan varahenkilöt ovat tarkastusinsinööri Jonna Vinberg ja tarkastusinsinööri Kai Kodisoja, tässä järjestyksessä.

Rakennustarkastaja Reima Ojalan irtisanouduttua on tarkastusinsinööri Jonna Vinberg määrätty hoitamaan rakennustarkastajan virkaa 1.8.2018 alkaen enintään 31.12.2018 saakka. Tästä syystä on tarpeen määrätä rakennustarkastajalle lisäksi yksi varahenkilö. Luvat ja valvonta -palvelualueen johtaja on esittänyt lupa-arkkitehti Maria Paukiota rakennustarkastajan toiseksi varahenkilöksi siksi ajaksi kun Jonna Vinberg hoitaa rakennustarkastajan tehtävää. Paukio on antanut suostumuksen tehtävään. Koska kyse on hallinnonjärjestämispäätöksessä määrätystä asiasta, päätöksen tekee toimialajohtaja.

PäätösPäätän, että va. rakennustarkastaja Jonna Vinbergin varahenkilöinä toimivat tarkastusinsinööri Kai Kodisoja ja lupa-arkkitehti Maria Paukio tässä järjestyksessä. Päätös on voimassa sen ajan kun Jonna Vinberg hoitaa rakennustarkastajan tehtävää.

 

 

Christina Hovi

Toimialajohtaja

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedRakennus- ja lupalautakunta
tiedHarro-Siiki Anu
tiedKodisoja Kai
aoPaukio Maria
tiedSalmelainen Leena
tiedVinberg Jonna