Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Rakennuslautakunta 385 01.10.2009 9

946-2009 (045)

Rakennuslautakunnan lausunto tarkastuslautakunnan arviointikertomuksesta

Tiivistelmä: -

Raklk § 385

Rakennuslakimies Harri Lehtinen 25.9.2009:

Tarkastuslautakunta on laatinut arviointikertomuksen Turun kaupungin toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta vuonna 2008.

Kaupunginvaltuusto on 15.6.2009 § 138 päättänyt merkitä arviointikertomuksen tiedokseen, lähettää arviointikertomuksen kaupunginhallitukselle tarvittavia toimenpiteitä varten ja velvoittaa kaupunginhallituksen tuomaan lokakuun 2009 loppuun mennessä kaupunginvaltuustolle selvityksen toimenpiteistä, joihin on ryhdytty tai joihin on ryhdyttävä tarkastuslautakunnan esille nostamien asioiden korjaamiseksi.

Hyväksyessään arviointikertomuksen toimikauden 2005-2008 tarkastuslautakunta on 18.5.2009 § 58 päättänyt antaa revisiotoimistolle tehtäväksi valmistella lausuntopyynnöt arviointikertomuksen johdosta.

Tämän johdosta revisiotoimisto pyytää lausuntoa tarkastuslautakunnan arviointikertomuksesta. Lausunto pyydetään 30.9.2009 mennessä. Lausunnot tulee toimittaa keskushallintoon (osoitus: johtava kaupunginsihteeri Reino Tiainen) valtuustolle annettavan selvityksen laatimista varten sekä revisiotoimistoon.

Lausunnossa pyydetään ottamaan kantaa arviointikertomuksessa käsiteltyihin aiheisiin myös niiltä osin, kun lausunnon antavaa organisaatiota ei ole erikseen nimeltä mainittu, mikäli aihe liittyy tai sillä on merkitystä organisaation toiminnalle.

Arviointikertomus on kokouksessa nähtävillä ja se lähetetään sähköpostitse lautakunnan jäsenille ja varajäsenille.

Rakennustarkastaja Reima Ojala:

EhdotusRakennuslautakunta päättää ilmoittaa revisiotoimistolle lausuntonaan, ettei sillä ole toimialaltaan lausuttavaa arviointikertomuksen johdosta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Koivuluhta ja Laitinen ilmoittivat olevansa esteellisiä eivätkä osallistuneet asian käsittelyyn.

 

Jakelu

lausRevisiotoimisto