Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Peruspalvelulautakunnan yleisjaosto1419.09.20124

302-2012 (40, 001)

Lounais-Suomen aluehallintoviraston ja Valviran ilmoitukset ja päätökset - yksityiset sosiaalipalvelut

Tiivistelmä: -

Perlaylj § 14

Aluehallintovirastolle on tullut Hoitokoti Onnelan yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamisen lopettamisesta 30.4.2012 lukien.

Aluehallintovirastolle on tullut ilmoitus Kodinhoitopalvelu Mantelin tuottamien yksityisten sosiaalipalvelujen lopettamisesta 10.5.2012 lukien.

Aluehallintovirastolle on tullut ilmoitus Turun Omaishoitajien yksityisten sosiaalipalvelujen toiminnan lopettamisesta 12.6.2012 lukien.

Aluehallintovirastolle on tullut ilmoitus vastuuhenkilön vaihtumisesta 10.4.2012 lukien; Pelastakaa Lapset ry/Lastenkoti Suvilinna. Toimintayksikön vastuuhenkilö on sosionomi (AMK) Kaisa Yli-Tuomola (tehtävä yksikössä: johtaja).

Aluehallintovirastolle on tullut ilmoitus vastuuhenkilön vaihtumisesta 1.9.2012 lukien; Anne Arojoki/Turun Otso. Toimintayksikön vastuuhenkilö on sairaanhoitaja, terveydenhoitaja Pia Laaksonen (tehtävä yksikössä: vastaava hoitaja).

Aluehallintovirastolle on tullut ilmoitus vastuuhenkilön vaihtumisesta 16.8.2012 lukien; Huolenpito Helena Oy. Toimintayksikön vastuuhenkilö on erikoissairaanhoitaja Katriina Rantala (tehtävä yksikössä: palvelupäällikkö).

Hoitokoti Liedon Helmi Helttula & Kuukasjärvi Oy on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista, palvelutoiminnan muutosta ja vastuuhenkilön vaihtumista seuraavasti:

Oheismateriaali 1Lounais-Suomen AVI:n päätös 13.4.2012 / Hoitokoti Liedon Helmi Helttula & Kuukasjärvi Oy

Raision kotihoitopalvelu on ilmoittanut seuraavat yksityiset sosiaalipalvelut talletettavaksi yksityisten palvelujen antajien rekisteriin:

Oheismateriaali 2Lounais-Suomen AVI:n päätös 16.4.2012 / Raision kotihoitopalvelu

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista 1.5.2012 alkaen seuraavasti:

Oheismateriaali 3Lounais-Suomen AVI:n päätös 26.4.2012 / Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry (Kotikunnas)

Turun Ukkokoti ry / Gubbhemmet i Åbo rf on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista siten, että asiakaspaikkajakautuma muuttuu. Tehostetun palveluasumisen paikkoja lisätään ja palveluasumisen paikat vähenevät. Lisäksi erotetaan ns. itsenäinen asuminen omaksi kokonaisuudekseen.

Oheismateriaali 4Lounais-Suomen AVI:n päätös 5.6.2012 / Turun Ukkokoti ry / Gubbhemmet i Åbo rf

Hoitokoti Peltola Oy on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista siten, että Hoitokoti Peltolan paikkamäärää lisätään 20:llä nykyisestä 94:stä.

Oheismateriaali 5Lounais-Suomen AVI:n päätös 24.7.2012 / Hoitokoti Peltola Oy

Stiftelsen Hemmet i Åbo r.s. on pyytänyt tehostetun palveluasumisen paikkalukua lisätään ja palveluasumisen paikkalukua vähennetään.

Oheismateriaali 6Lounais-Suomen AVI:n päätös 21.8.2012 / Stiftelsen Hemmet i Åbo r.s. (Servicehuset Hemmet)

Madastra Oy on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista siten, että tehostetun palveluasumisen paikkoja lisätään ja laitoshoitopaikkoja vähennetään.

Oheismateriaali 7Lounais-Suomen AVI:n päätös 3.9.2012 / Madastra Oy (Wanhustentalo Kotikumpu)

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on 30.11.2011 ottanut valvonta-asiana käsittelyynsä Perhekoti Mustakissan toiminnan. Toiminnassa ei ole havaittu epäkohtia. Asia ei anna aihetta enempiin toimenpiteisiin.

Oheismateriaali 8Lounais-Suomen AVI:n päätös ja tarkastuskertomus 7.6.2012 / Perhekoti Mustakissa Oy

Perhekoti Mustakissa Oy on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista siten, että paikkaluku muuttuu kuudesta seitsemään seuraavasti:

Oheismateriaali 9Lounais-Suomen AVI:n päätös 5.9.2012 / Perhekoti Mustakissa Oy

Mainio Vire Oy on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista siten, että 6.3.2012 (Dnro 86/05.01.00.00/2012) myönnettyyn lupaan lisätään uusi päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikkö seuraavasti:

Oheismateriaali 10Valviran päätös 2.5.2012 / Mainio Vire Oy (Ykköskoti Artukainen)

Nuorten Ystävät –palvelut Oy on pyytänyt lupaa yksityisen ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen ja ilmoittanut sosiaalipalvelut rekisteröitäviksi seuraavasti:

Oheismateriaali 11Valviran päätös 16.7.2012 / Nuorten Ystävät –palvelut Oy (eri yksiköt)

Attendo Oy on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista siten, että Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto (Valvira) hyväksyisi uudeksi toimintayksiköksi seuraavasti:

Oheismateriaali 12Valviran päätös 16.7.2012 / Attendo Oy (Hoivakoti Tähtimö)

Saga Care Finland Oy on pyytänyt lupaa yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen sekä ilmoittanut rekisteröitäväksi sosiaalipalvelut seuraavasti:

Oheismateriaali 13Valviran päätös 25.7.2012 / Saga Care Finland Oy (eri yksiköt)

A-Klinikkasäätiö on pyytänyt lupaa yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen seuraavasti:

Oheismateriaali 14Valviran päätös 6.9.2012 / A-Klinikkasäätiö (eri yksiköt)

Peruspalvelujohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusPeruspalvelulautakunnan yleisjaosto merkitsee aluehallintoviraston ja Valviran ilmoitukset yksityisten sosiaalipalvelujen antamisesta tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.