mielenterveysseura

Lounais-Suomen mielenterveysseura.kriisikeskus.Liite10

 

 

Sosiaalityön tulosalueen tulosaluejohtaja Leila Visa ja avohuollon sosiaalityön toimistopäällikkö Minna Virta 29.11.2012:

 

Vuodesta 2002 lähtien kriisikeskus on tarjonnut RAY:n ja Turun kaupungin sosiaalitoimen avustamana ammatillista kriisiapua turkulaisten aikuisten tarpeisiin vähintään kahden korkea-asteisesti koulutetun kriisityöntekijän työpanoksella. Lounais-Suomen Mielenterveysseura ry on yli kymmenen viime vuoden ajan hakenut Raha-automaattiyhdistykseltä rahaa  toimintaansa. Tänä vuonna seura hakee 210.000 euroa Raha-automaattiyhdistykseltä.

 

Turkulaisille nuorille suunnattu kriisityö on toiminut projektina vuosina 2004 -2008. Turun kriisikeskuksen nuorten yksilökriisityön kohderyhmään kuuluvat esimerkiksi parisuhde- ja ihmissuhdevaikeuksista kärsivät, menetyksiä kohdanneet nuoret, väkivallan ja rikosten uhrit sekä muut vaikeisiin elämäntilanteisiin joutuneet. Nuorilla kriisiasiakkailla tavallinen tulosyy voi olla myös vähemmän tarkkarajainen mielenterveyteen, identiteettiin ja elämäntilanteeseen liittyvä kriisi, mutta pitkäkestoisemmista mielenterveyden ongelmista tai päihdeongelmista kärsivät nuoret ohjataan näille tarkoitettujen julkisten palveluiden, piiriin. Kriisityöhön haetaan 65.000 euron avustusta vuonna 2013.

 

Liite 1                                  Avustushakemus turkulaisille aikuisille ja nuorille suunnatun kriisiauttamistoiminnan jatkamiseksi Lounais-Suomen Mielenterveysseuran kriisikeskuksessa vuonna 2013

 

Lounais-Suomen Mielenterveysseura ry:n avustus kriisikeskustoimintaan voidaan maksaa kustannuspaikalta 20500. Avustus maksetaan kuukausierissä.

 

Esitämme, että peruspalvelulautakunta päättää myöntää Lounais-Suomen Mielenterveysseuran kriisikeskustoimintaan 65.000 euron avustuksen vuodelle 2013.

 

 

Leila Visa

tulosaluejohtaja