rikosuhripäivystys

Rikosuhripäivystys.Liite 4

 

 

Sosiaalityön tulosalueen tulosaluejohtaja Leila Visa ja avohuollon sosiaalityön toimistopäällikkö Minna Virta 29.11.2012:

 

Rikosuhripäivystyksen Lounais-Suomen aluetoimiston rikosuhripäivystystoiminta, jota Turun ensi- ja turvakoti ry koordinoi, tarjoaa henkistä tukea ja käytännön neuvoja rikoksen tai rikosyrityksen kohteeksi joutuneille ja heidän läheisilleen sekä rikosasioissa todistaville. Toimintamuotoja ovat seksuaalivälivallan ehkäisty-työryhmätoiminta, koulutus seksuaalista väliväkivaltaa kokeneiden henkilöiden kohtaamisessa ja vertaistukitoiminta. Rikosuhripäivystystä rahoitetaan pääosin valtakunnallisesti Raha-automaattiyhdistyksen sekä oikeus- ja sisäasiainministeriön avustuksilla.

 

Liite 1                Rikosuhripäivystyksen avustusanomus

 

Vuodelle 2012 peruspalvelulautakunta on myöntänyt 6.000 euroa. Rikosuhripäivystys anoo vuodelle 2013  6.000 euroa. Sosiaalityön tulosalueen talousarvioon on varattu 6.000 euroa avustusta varten.

 

Esitämme, että peruspalvelulautakunta päättää myöntää Lounais-Suomen aluetoimiston rikosuhripäivystystoimintaan 6.000 euron avustuksen vuodelle 2013.

 

 

 

Leila Visa

tulosaluejohtaja