Jussi-työ

Jussityö

 

Sosiaalityön tulosalueen tulosaluejohtaja Leila Visa ja avohuollon sosiaalityön toimistopäällikkö Minna Virta 29.11.2012:

 

Turun ensi- ja turvakoti ry:n ylläpitämä Jussityö on perheväkivaltaa ehkäisevää avohuoltotyötä väkivaltaisten miesten parissa. Työn tavoitteena on poistaa perheessä ja lähisuhteessa esiintyvä väkivalta tukemalla miestä hänen pyrkimyksissään väkivaltaisen käyttäytymisen lopettamiseksi. Lisäksi pyritään kiinnittämään huomiota isän ja lapsen vuorovaikutukseen tukemalla myönteisen isäkokemuksen toteutumista lapsen kehityksessä. Toiminta käsittää yksilö- ja ryhmäterapiaa, retki- ja kurssitoimintaa sekä perhekuntoutusta. Jussityön palvelut ovat asiakkaille maksuttomia.

 

Raha-automaattiyhdistykseltä on haettu avustusta vuodeksi 2013 90.000 euroa. Vuonna 2012 Peruspalvelulautakunta on myöntänyt 500 euroa.

 

Liite 1                                  Turun ensi- ja turvakodin Jussityön avustusanomus

 

Turun ensi- ja turvakoti ry anoo Jussityöhön vuodelle 2013 500 euroa. Sosiaalityön tulosalueen talousarvioon on varattu 500 euroa avustusta varten.

 

Turun ensi- ja turvakoti ry:n Jussityön avustus voidaan maksaa kustannuspaikalta 20500. Avustus maksetaan kuukausierissä.

 

Esitämme, että peruspalvelulautakunta päättää myöntää Turun ensi- ja turvakoti ry:n Jussityölle 500 euron avustuksen vuodelle 2013.

 

 

 

Leila Visa

tulosaluejohtaja