Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Peruspalvelulautakunta13113.03.20122

10837-2011 (065)

Kotihoidon asiakkaiden kauppapalvelut

Tiivistelmä:

Salassa pidettävä asia. Salassapidon peruste: viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 6.1 §:n 3 kohta.

Perla § 131

Salassa pidettävä asia. Salassapidon peruste: viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 6.1 §:n 3 kohta.

Sosiaali- ja terveystoimi, kotihoidon johtaja Anne Rauhala ja hankinta- ja logistiikkakeskus, hankinta-asiantuntija Outi Pudas 24.2.2012:

Turun kaupunki siirtyi sosiaali- ja terveystoimen kotihoidon asiakkaiden kauppapalveluiden hankinnassa neuvottelumenettelyyn peruspalvelulautakunnan päätöksellä 8.2.2012 § 71.

Hankintalain 25 §:n 1 momentin mukaisesti neuvottelumenettelyyn otettiin mukaan kaikki ne tarjoajat, jotka täyttävät tarjoajille asetetut soveltuvuusehdot ja jotka ovat edeltävässä menettelyssä tehneet tarjousmenettelyn muotovaatimusten mukaisen tarjouksen. Uusi tarjouspyyntö toimitettiin kolmelle (3) tarjoajalle.

Annettuun määräaikaan, 24.2.2012 klo 11.00 mennessä, tarjoukset saatiin Kespro Oy:ltä, Servea Oy:ltä ja ServeGolta.

Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus

Tarjoukset tarkistettiin suhteessa niihin vaatimuksiin, joita tarjouspyynnössä edellytettiin. Kaikki tarjoukset todettiin tarjouspyynnön mukaisiksi.

Tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu

Valintaperusteeksi tarjouspyynnössä ilmoitettiin palvelun hinta ja laatu siten, että vertailussa tuotekorin hinnan painoarvo on 50 %, kauppapalvelun hinnan painoarvo on 40 % sekä erikoistuotteiden määrän painoarvo on 10 %.

Vertailussa kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous saatiin Kespro Oy:ltä.

Liite 1Kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu

Esitämme, että Kespro Oy valittaisiin Turun kaupungin sosiaali- ja terveystoimen asiakkaiden kauppapalvelujen palveluntuottajaksi 30.4.2014 päättyvälle sopimuskaudelle.

Peruspalvelujohtaja Riitta Liuksa 29.2.2012:

EhdotusPeruspalvelulautakunta päättää, että Kespro Oy valitaan Turun kaupungin sosiaali- ja terveystoimen kotihoidon asiakkaiden kauppapalvelujen palveluntuottajaksi 30.4.2014 päättyvälle sopimuskaudelle.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä hankintapäätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävän kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Sopimus voidaan tehdä aikaisintaan 21 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen tiedoksi päätöksen ja muutoksenhakuosoituksen. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Samalla lautakunta päätti, että pöytäkirja tämän asian osalta tarkastetaan ja hyväksytään heti kokouksessa.

Jakelu

aoKespro Oy
ilmServea Oy
ilmServeGo
tiedLindberg Merja
ilmPudas Outi
tpvRauhala Anne


Liitteet:

Perla § 131
Liite 1:Kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu