Avustusanomus_Rikosuhripäivystys

 

 

 

 

 

Rikosuhripäivystystoiminnan Lounais-Suomen aluetoimiston (Turun Ensi- ja turvakoti ry:n koordinoima) avustushakemus vuodelle 2012

 

Sosiaalityön tulosalueen tulosaluejohtaja Leila Visa ja avohuollon sosiaalityön toimistopäällikkö 20.1.2012:

 

Rikosuhripäivystyksen Lounais-Suomen aluetoimiston rikosuhripäivystystoiminta, jota Turun ensi- ja turvakoti ry koordinoi, tarjoaa henkistä tukea ja käytännön neuvoja rikoksen tai rikosyrityksen kohteeksi joutuneille ja heidän läheisilleen sekä rikosasioissa todistaville. Toimintamuotoja ovat seksuaalivälivallan ehkäisty-työryhmätoiminta, koulutus seksuaalista väliväkivaltaa kokeneiden henkilöiden kohtaamisessa ja vertaistukitoiminta. Rikosuhripäivystystä rahoitetaan pääosin valtakunnallisesti Raha-automaattiyhdistyksen sekä oikeus- ja sisäasiainministeriön avustuksilla.

 

Liite                                  Avustusanomus / Rikosuhripäivystys

 

Vuodelle 2011 Peruspalvelulautakunta on myöntänyt  6.000 euroa. Rikosuhripäivystys anoo vuodelle 2012  6.000 euroa. Sosiaalityön tulosalueen talousarvioon on varattu 6.000 euroa avustusta varten. Rikosuhripäivystyksen avustus voidaan maksaa sosiaalityön tulosalueen hallinnon kustannuspaikalta 20500.

 

          Peruspalvelulautakunta päättää myöntää Rikosuhripäivystykselle, jota Turun ensi- ja turvakoti ry koordinoi 6.000 euron avustuksen vuodelle 2012. Avustus maksetaan sosiaalityön tulosalueen hallinnon kustannuspaikalta 20500.

 

Avustus maksetaan kuukausierissä.

 

Yhdistys velvoitetaan toimittamaan selvitys toiminnastaan puolen vuoden osalta 15.7.2012 mennessä ja koko vuoden osalta 15.1.2013 mennessä.

 

Avustuksen saamisen ehtona on, että kaupungilla on oikeus avustusta saavan yhdistyksen hallinnon ja tilien tarkastamiseen siltä osin kuin avustusten käytön valvonta sitä edellyttää.

 

 

 

 

Leila Visa

tulosaluejohtaja