Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Peruspalvelulautakunta30526.10.20112

7413-2011 (065, 315)

Pansio-Pernon terveysasemapalveluiden kilpailuttaminen

Tiivistelmä:

Salassa pidettävä asia. Salassapidon peruste: viranomaisten toiminnan julkisuu-desta annetun lain 6.1 §:n 3 kohta. Pansio-Pernon terveysasemapalveluiden kilpailutus on käynnistetty neuvottelumenettelyllä. Hankintaan on saatu seitsemän osallistumishakemusta. Ehdokkaiksi esitetään neljä palveluntuottajaa.

Perla § 305

Salassa pidettävä asia. Salassapidon peruste: viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 6.1 §:n 3 kohta.

Palvelujohtaja Maisa Kuusela, tulosaluejohtaja Anne Santalahti, projektijohtaja Sakari Karhuvaara, tuoteryhmäpäällikkö Merja Lindberg ja hallintojohtaja Antti Perälä 5.10.2011:

Peruspalvelulautakunta päätti kokouksessaan 1.9.2011 § 250, että Pansio-Pernon terveysasemapalveluiden kilpailutus ajalle 1.5.2012–30.4.2015 (tavoite) yhden vuoden optiolla käynnistetään neuvottelumenettelyllä yhdessä hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa.

Hankintailmoitus EU-kynnysarvon ylittävänä hankintalain liitteen B mukaisena toissijaisena palveluhankintana julkaistiin 7.9.2011 HILMA-ilmoituskanavassa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi.

Hankintailmoituksessa osallistumishakemukseen pyydettiin liittämään seitsemän eri selvitystä; selvitykset ehdokkaan taloudellisista edellytyksistä sekä ehdokkaan referenssiluettelo viimeksi kuluneen neljän (4) vuoden aikana toteutetuista vastaavasta palvelujen järjestämisestä. Suunnitelluksi ehdokkaiden vähimmäismääräksi ja soveltuvissa tapauksissa enimmäismääräksi ilmoitettiin 3–5. Lisäksi ilmoitettiin, että jos ehdokkaiden soveltuvuuden vähimmäisvaatimukset täyttäviä ehdokkaita on enemmän kuin 3 kappaletta, asetetaan ne paremmuusjärjestykseen ilmoituksessa esitettyjen perusteiden mukaisesti ja valitaan neuvotteluun enintään 5 kappaletta. Kokemuksen arvioinnin perusteina esitettiin referenssikohteiden lukumäärän ja toiminnan ajallisen keston pisteyttäminen ja näistä saatavat pisteet.

Osallistumishakemukset saatiin määräaikaan, 27.9.2011 klo 11.00, mennessä seitsemältä palveluntuottajalta: Attendo MedOne Oy, Coronaria Hoitoketju Oy, Med Group Oy, Mediverkko Oy, Mehiläinen Oy, Pihlajalinna Oy, Suomen Terveystalo Oy.

Kaikki seitsemän ehdokasta täyttävät hankintailmoituksessa esitetyt vaatimukset. Koska ehdokkaiden soveltuvuuden vähimmäisvaatimukset täyttäviä ehdokkaita on enemmän kuin 3 kappaletta, niin ehdokkaiden kokemus vastaavasta palvelun järjestämisestä arvioitiin pisteyttämällä ehdokkaiden referenssikohteiden lukumäärät ja toiminnan ajalliset kestot hankintailmoituksessa esitetyllä tavalla.

Palveluntuottajista Attendo MedOne Oy:lla ja Pihlajalinna Oy:lla on yli viisi vastaavien terveysasemapalveluiden referenssikohdetta yli viiden vuoden ajalta. Mediverkko Oy:lla on yli viisi referenssikohdetta 3-5 vuoden kokemuksella. Coronaria Hoitoketju Oy:lla neljä referenssikohdetta kolmen vuoden kokemuksella. Muut palveluntuottajat esittivät vain yhden referenssikohteen alle kolmen vuoden ajalta.

Ehdokkaiden kokemuksen arvioinnin perusteella esitämme, että ehdokkaiksi valitaan ja neuvotteluun kutsutaan Attendo MedOne Oy, Coronaria Hoitoketju Oy, Mediverkko Oy ja Pihlajalinna Oy.

Liite 1Ehdokkaiden soveltuvuuden ja kokemuksen arviointi

Peruspalvelujohtaja Riitta Liuksa 19.10.2011:

EhdotusPeruspalvelulautakunta päättää edellä esitetyn mukaan, että Pansio-Pernon terveysasemapalvelujen hankintaa koskevaan neuvottelumenettelyyn kutsutaan Attendo MedOne Oy, Coronaria Hoitoketju Oy, Mediverkko Oy ja Pihlajalinna Oy.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

ilmasianosaiset
tpvKarhuvaara Sakari
tpvKuusela Maisa
tpvLindberg Merja
tpvPerälä Antti
tpvSantalahti Anne


Liitteet:

Perla § 305
Liite 1:Ehdokkaiden soveltuvuuden ja kokemuksen arviointi