Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Peruspalvelulautakunta28826.10.20116

5081-2011 (100)

Sosiaali- ja terveystoimen työvoimaseuranta tammi-elokuu 2011

Tiivistelmä: -

Perla § 288

Henkilöstöpäällikkö Maaria Palomäki 10.10.2011:

Keskushallinnon henkilöstön vastuualue on laatinut sosiaali- ja terveystoimen työvoimaseurannan tammi-heinäkuulta sekä näitä vastaavat tulosaluekohtaiset raportit. Työvoimaseurannan lisäksi seuranta käsittää sairauspoissaoloseurannan, tiedon sijaistusprosentista, työpanoksesta, kirjanpidon mukaiset tiedot palkoista sekä palveluiden ostoon ja työvoimavuokraukseen käytetyt eurot. Seurannassa on otettu huomioon kaikki kaupungin sisäiset ja ulkoiset henkilöstön siirtymät. Lisäksi seurantaan on merkitty talkoovapaiden ja lomarahavapaiden määrä.

Henkilöstön vastuualue on ilmoittanut, että raporttien kohdissa palveluiden ostot/ työvoimavuokraus/ kokonaismenot ja palkkamenojen osuus kokonaismenoista – tiedot saattavat olla vielä puutteellisia sap- järjestelmään siirtymisen vuoksi. Lisäksi henkilöstön vastuualue on toimittanut tiedot 100 % ulkopuolisella rahoituksella toteutettujen hankkeiden työvoiman määristä. SoTe:ssa työvoiman muutos näiden hankkeiden osalta ko. ajanjaksolla on ollut +2,5.

Liite 1Työvoimaseuranta tammi-elokuu 2011

Liite 2Tulosaluekohtainen työvoimaseuranta tammi-elokuu 2011

Liitteen 1 osalta voidaan todeta, että työvoiman muutos verrattuna vuoden 2010 vastaavaan jaksoon on ollut + 65,4. Tämä luku sisältää henkilökunnan ulkoisen ja sisäisen siirtymisen sekä talkoovapaat ja lomarahavapaat. Mikäli 100 % ulkopuolisella rahoituksella toteutettavien hankkeiden vaikutus työvoimaan otetaan huomioon, työvoiman muutokseksi saadaan +62,8.

Liitteestä 1 voidaan vielä todeta, että

Liitteen 2 mukaan tulosalueiden/vastuualueiden osalta muutokset työvoimassa tarkastelujaksolla ovat olleet (ml sisäiset ja ulkoiset siirrot ja talkoovapaat/lomarahan vaihdot sekä 100 % ulkopuolisella rahoituksella toteutetut hankkeet):

Peruspalvelujohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusPeruspalvelulautakunta päättää merkitä sosiaali- ja terveystoimen työvoimaseurannan tammi-elokuulta 2011 tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedPalomäki Maaria


Liitteet:

Perla § 288
Liite 1:Työvoimaseuranta tammi-elokuu 2011
Liite 2:Tulosaluekohtainen työvoimaseuranta tammi-elokuu 2011