Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Peruspalvelulautakunta 68 01.03.2011 14

13282-2010 (062)

Turun Katulähetys ry:n Nuutinkodin kaluston ja koneiden luovuttaminen yhdistyksen käyttöön Nuutinkodin toiminnan loppuessa 31.3.2011

Tiivistelmä:

Turun Katulähetys ry on hankkinut Nuutinkotiin sen monivuotisen toimintakauden aikana vuosittaisilla ostopalvelumäärärahoilla päihdehuollon hoitokotitoiminnassa käytettävät välttämättömät kalusteet ja kodinkoneet. Hoitokotitoiminnan loppuessa siirtymävaiheen päättyessä 31.3.2011 Turun Katulähetys ry jatkaa ennakkoilmoituksensa mukaan edelleen työtään päivätoimintamuotoisena päihdeongelmaisten parissa. Kaluston ja koneiden jättäminen Turun Katulähetys ry:n käyttöön on näin perusteltua.

Perla § 68

Vs. tulosaluejohtaja Tarja Salonius ja toimistopäällikkö Merja Niinimäki 15.2.2011:

Turun Katulähetys ry on hankkinut Nuutinkotiin sen monivuotisen toimintakauden aikana vuosittaisilla ostopalvelumäärärahoilla päihdehuollon hoitokotitoiminnassa käytettävät välttämättömät kalusteet ja kodinkoneet. Nuutinkodin kaluston tasearvo per 31.12.2010 jää alle 5.000 euron eikä Turun Katulähetys ry ole ilmoittanut hankkineensa uusia kalusteita 1.1.-16.2.2011 välisenä aikana. Nuutinkodin toiminta päättyy 31.3.2011 siirtymäkauden päättyessä. Asukkaiden asumispalveluiden järjestäminen on turvattu kilpailutuksessa hyväksyttyjen palveluntuottajien asumispalveluiden piirissä 1.4.2011 alkaen.

Turun Katulähetys ry pyytää 25.10.2010 päivätyssä kirjeessään, että Nuutinkodin käytössä ollut kalusto, koneet ja laitteet jää kokonaisuudessaan Turun Katulähetys ry:lle. Kirje on laadittu ennen siirtymävaiheesta sopimista. Toiminnan lopettamisajankohta on näin muuttunut. Toiminnanjohtaja on ilmoittanut, että Turun Katulähetys ry jatkaa työtä päihdeongelmaisten päivätoiminnan piirissä. Näin kalusteet ja koneet säilyvät saman kohderyhmän käytössä kuin Nuutinkodinkin palvelut ovat olleet.

Liite 1Turun Katulähetys ry:n Nuutinkodin koneiden ja kaluston luovuttamista koskeva kirje

Ottaen huomioon Nuutinkodin irtaimiston käyttösuunnitelmat on perusteltua jättää kalusto ja koneet Turun Katulähetys ry:n hallintaan käytettäväksi päihdeongelmaisten päivätoiminnan tarpeisiin.

Peruspalvelujohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusPeruspalvelulautakunta päättää, että Turun Katulähetys ry:n alaisen Nuutinkodin irtaimisto, joka on hankittu vuosien varrella Turun sosiaali- ja terveystoimelta saadun määrärahan puitteissa luovutetaan toiminnan päättyessä 31.3.2011 Turun Katulähetys ry:n käyttöön päihdeongelmaisten päivätoiminnan tarpeisiin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvNiinimäki Merja
tpvSalonius Tarja


Liitteet:

Perla § 68
Liite 1:Turun Katulähetys ry:n Nuutinkodin koneiden ja kaluston luovuttamista koskeva kirje