Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Peruspalvelulautakunta 454 11.11.2009 12

6682-2008 (065, 33, 002, 46)

Kotisairaanhoito Janne Hillin pyyntö ostopalvelusopimuksen siirrosta

Tiivistelmä:

Kotisairaanhoito Janne Hillin yhtiömuoto on muuttunut. Peruspalvelulautakunnalle esitetään, että Kotisairaanhoito Janne Hillin kanssa tehty mielenterveyskuntoutujien tukiasumista koskeva ostopalvelusopimus siirretään Kotisairaala Luotsi Oy:lle.

Perla § 454

Yleishallinto, hallintojohtaja Antti Perälä 19.10.2009:

Sosiaali- ja terveystoimella on Kotisairaanhoito Janne Hillin kanssa ostopalvelusopimus mielenterveyskuntoutujien tukiasumisesta.

Kotisairaanhoito Janne Hilli pyytää, että sen kanssa solmittu ostopalvelusopimus siirretään Kotisairaala Luotsi Oy:lle kaikkine sopimusvelvoitteineen.

Sopimukseen sovellettavien julkisten hankintojen yleisten sopimusehtojen mukaan sopimus ei ole siirrettävissä ilman sosiaali- ja terveystoimen suostumusta.

Kotisairaanhoito Janne Hilli sekä Kotisairaala Luotsi Oy on toimittanut sosiaali- ja terveystoimelle asiakirjat mahdollisesta siirrosta. Kysymys on yritysmuodon muutoksesta. Ostopalvelusopimuksen / sitoumusten siirto ei vaikuta vastuisiin, palvelun sisältöön, laatuun tai hinnoitteluun. Palvelut järjestetään samoissa tiloissa ja vanhalla henkilökunnalla.

Vs. peruspalvelujohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusPeruspalvelulautakunta hyväksyy Kotisairaanhoito Janne Hillin kanssa solmitun ostopalvelusopimuksen siirron kaikkine sopimusvelvoitteineen 12.11.2009 lukien Kotisairaala Luotsi Oy:lle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

ilmKotisairaala Luotsi Oy
tpvRaitisto Pirjo
tiedVisa Leila