Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Peruspalvelulautakunta 307 12.08.2009 8

1849-2009 (053, 052, 021)

Turun Tapaturma- ja Sairausinvalidit ry:n oikaisuvaatimus

Tiivistelmä: -

Perla § 307

Hallintojohtaja Antti Perälä ja resurssijohtaja Max Lönnqvist 14.7.2009:

 

Turun Tapaturma- ja Sairausinvalidit r.y. on 24.6.2009 päivätyllä oikaisuvaatimuksellaan vaatinut muutosta peruspalvelulautakunnan 3.6.2009 § 274 tekemään päätökseen, joka koski kansanterveystyötä, ennaltaehkäisevää päihdetyötä, vanhustyötä tai muuta sosiaalipalvelua tuottavien yhdistysten kohdennettuja ja toiminta-avustuksia vuonna 2009. Peruspalvelulautakunta ei ole myöntänyt yhdistykselle avustusta. Turun Tapaturma- ja Sairausinvalidit ry vaatii, että yhdistykselle myönnetään anottu 6.000 euron avustus.

 

Liite 1                                 Turun Tapaturma- ja Sairausinvalidit ry:n oikai­suvaatimus

 

Peruspalvelulautakunnan jakama määräraha jakaantuu toiminta-avustuksiin ja kohdennettuihin avustuksiin. Toiminta-avustus on turkulaisille yhdistyksille ja yhteisöille tarkoitettua pienimuotoista tukea yhdistyksen perustoimintaan. Kohdennettu avustus on kohdennettua tukea johonkin tiettyyn yhdistyksen tekemään toimintamuotoon tai palveluun. Avustukset on tarkoitettu turkulaisille yhdistyksille, jotka hoitavat moitteetta anomuksensa, selontekonsa ja muut velvoitteensa kaupungille.

 

Peruspalvelulautakunta on päättänyt yhdistyksille myönnettävistä avustuksista harkintavaltansa ja talousarvion puitteissa. Oikaisuvaatimuksen tekijällä ei ole lakiin perustuvaa oikeutta saada kaupungilta avustusta. Peruspalvelulautakunnan päätös ei ole ollut lainvastainen, ei ole syntynyt väärässä järjestyksessä eikä lautakunta päätöstä tehdessään ole ylittänyt toimivaltaansa. Oikaisuvaatimuksen hyväksymiselle ei ole muitakaan perusteita.

 

Palvelutuotantojohtaja Riitta Liuksa:

 

Ehdotus       Peruspalvelulautakunta päättää hylätä Turun Tapaturma- ja Sairausinvalidit ry:n oikaisuvaatimuksen edellä olevilla perusteilla.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

ilmTurun Tapaturma- ja Sairausinvalidit ry


Liitteet:

Perla § 307
Liite 1:Turun Tapaturma- ja Sairausinvalidit ry:n oikaisuvaatimus