Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aika, nuorisopalvelut 
Nuorisopalvelujohtaja316.06.2021 

7820-2021 (02 08 00)

Turun kaupungin ja Läntinen tanssin aluekeskusyhdistys ry:n välinen sopimus Taidekeskus koulussasi -toiminnan järjestämisestä lukuvuonna 2021-2022 - option käyttö

Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio ja nuorisopalvelupäällikkö Minna Saarinen:

Taidekeskus koulussasi -toiminta on Turun kaupungin koordinoimaa pitkään jatkunutta lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Toimintaa järjestetään pääsääntöisesti alakouluikäisille omassa tai lähikoulussa koulupäivän jälkeen. Toiminnan palvelumuotoja ovat yksilöohjauksena tapahtuvat soitonohjaus ja ryhmä-uotoiset kuvataide- sekä tanssi- ja liikeilmaisun ohjaus. Soitonohjaus, kuvataide- sekä tanssi- ja liikeilmaisun ohjaus on järjestetty yhteistyössä ulkoisten kumppaneiden (palveluntuottajien) kanssa.

Turun kaupunki ja Läntinen tanssin aluekeskusyhdistys ry (LTA) ovat tehneet sopimuksen Taidekeskus koulussasi tanssi- ja liikeilmaisun järjestämisestä lukuvuonna 2020-2021. Tarkoituksena on taidekasvatustoiminnan (Taidekeskus koulussasi) tanssi- ja liikeilmaisun toteuttaminen aiempien toimintavuosien tapaan. Sopimus on määräaikainen ja päättyy 1.7.2021. Sopimukseen sisältyy optio toiminnan jatkumisesta seuraavana lukuvuonna.

Optio lukuvuodelle 2021-2022 tulee voimaan alkuperäisin sopimusehdoin, mikäli Turun kaupunki päättää jatkaa sopimuskautta. Päätös sopimuksen jatkamisesta (optio) tehdään ennen sopimuskautta.

Turun kaupunki on säännöllisesti arvioinut Läntinen tanssin aluekeskusyhdistys ryn tuottamaa Taidekeskus koulussasi -toimintaa ja LTA on täyttänyt kaikki sopimuksen mukaiset toiminnan ehdot. Lisäksi yhteistyö on toiminut erittäin sujuvasti ja myös asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä palvelun laatuun. Läntinen tanssin aluekeskusyhdistys ry on halukas jatkamaan palvelun järjestäjänä.

Liite 1Sopimus toiminnan järjestämisestä lukuvuonna 2020-2021, sis. option

Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio:

PäätösPäätän, että käytetään optio Taidekeskus koulussasi -toiminnan järjestämisestä Läntinen tanssin aluekeskusyhdistys ry:n kanssa lukuvuonna 2021-2022 siten, että sopimuskausi päättyy 1.7.2022.

 

Annina Lehtiö-Vainio

nuorisopalvelupäällikkö

Jakelu

aoLäntinen tanssin aluekeskusyhdistys ry
tiedNuorisolautakunta
tpvSaarinen Minna


Liitteet:

Vapanuop § 3
Liite 1:Sopimus toiminnan järjestämisestä lukuvuonna 2020-2021, sis. option