Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aika, nuorisopalvelut 
Nuorisopalvelujohtaja217.06.2021 

7820-2021 (02 08 00)

Turun kaupungin ja Varsinais-Suomen Kuvataidekeskus Ky:n välinen sopimus Taidekeskus koulussasi -toiminnan järjestämisestä lukuvuonna 2021-2022 - option käyttö

Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio ja nuorisopalvelupäällikkö Minna Saarinen:

Taidekeskus koulussasi -toiminta on Turun kaupungin koordinoimaa pitkään jatkunutta lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Toimintaa järjestetään pääsääntöisesti alakouluikäisille omassa tai lähikoulussa koulupäivän jälkeen. Toiminnan palvelumuotoja ovat yksilöohjauksena tapahtuvat soitonohjaus ja ryhmämuotoiset kuvataide- sekä tanssi- ja liikeilmaisun ohjaus. Soitonohjaus, kuvataide- sekä tanssi- ja liikeilmaisun ohjaus on järjestetty yhteistyössä ulkoisten kumppaneiden (palveluntuottajien) kanssa.

Turun kaupunki ja Varsinais-Suomen Kuvataidekeskus Ky (jäljempänä Kuvataidekeskus) ovat tehneet sopimuksen Taidekeskus koulussasi kuvataideohjauksen järjestämisestä lukuvuonna 2020-2021. Tarkoituksena on taidekasvatustoiminnan (Taidekeskus koulussasi) kuvataidetoiminnan toteuttaminen aiempien toimintavuosien tapaan. Sopimus on määräaikainen ja päättyy 1.7.2021. Sopimukseen sisältyy optio toiminnan jatkumisesta seuraavana lukuvuonna.

Optio lukuvuodelle 2021-2022 tulee voimaan alkuperäisin sopimusehdoin, mikäli Turun kaupunki päättää jatkaa sopimuskautta. Päätös sopimuksen jatkamisesta (optio) tehdään ennen sopimuskautta.

Turun kaupunki on säännöllisesti arvioinut Kuvataidekeskuksen tuottamaa Taidekeskus koulussasi -toimintaa ja Kuvataidekeskus on täyttänyt kaikki sopimuksen mukaiset toiminnan ehdot. Lisäksi yhteistyö on toiminut erittäin sujuvasti ja myös asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä palvelun laatuun. Varsinais-Suomen Kuvataidekeskus Ky on halukas jatkamaan palvelun järjestäjänä.

Liite 1Sopimus toiminnan järjestämisestä lukuvuonna 2020-2021, sis. option

Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio:

PäätösPäätän, että käytetään optio Taidekeskus koulussasi -toiminnan järjestämisestä Varsinais-Suomen Kuvataidekeskus Kyn kanssa lukuvuonna 2021-2022 siten, että sopimuskausi päättyy 1.7.2022.

 

Annina-Lehtiö Vainio

nuorisopalvelujohtaja

Jakelu

aoVarsinais-Suomen Kuvataidekeskus Ky (Manillan Kuvataidekeskus)
tiedNuorisolautakunta
tpvSaarinen Minna


Liitteet:

Vapanuop § 2
Liite 1:Sopimus toiminnan järjestämisestä lukuvuonna 2020-2021, sis. option