Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala 
Toimialajohtaja3019.03.2021 

3566-2021 (01 02 01)

Kielilisän myöntäminen nuorisotyöntekijälle (vakanssi 404250)

Henkilöstöasiantuntija Milla Forsell:

Voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan viranhaltijalle / työntekijälle voidaan maksaa varsinaiseen palkkaan kuuluvaa kielilisää, jos tehtävissä edellytetään äidinkielen lisäksi toisen kotimaisen kielen, saamen kielen tai viittomakielen hallintaa ja jollei kielitaitovaatimusta ole otettu huomioon tehtäväkohtaisessa palkassa.

Henkilöstöjohtaja on päätöksellään 8.9.2020 § 4 delegoinut hänelle hallintosäännössä määriteltyä päätösvaltaansa muille viranhaltijoille. Päätöksen mukaan vapaa-aikatoimialan toimialajohtaja päättää kielilisistä toimialallaan.

Kielilisän myöntämisessä noudatettavien ohjeiden mukaan kielilisä myönnetään anomuksen jättämistä seuraavan kalenterikuukauden alusta lukien edellyttäen, että asianmukainen kielitodistus on toimitettu ennen tätä, ja että henkilö tällöin on palvelussuhteessa kaupunkiin.

Nuorisotyöntekijä Iina Kela (vak.nro 404250) on 25.02.2021 päivätyllä anomuksella anonut kielilisää ruotsin kielessä, joka ei ole hänen äidinkielensä. Kela on toimittanut hyväksyttävän todistuksen kielitaidostaan. Nuorisopalvelut puoltaa kielilisän myöntämistä yksikön työntekijöiden yhdenmukaisen kohtelun varmistamiseksi.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

PäätösPäätin, että nuorisotyöntekijä Iina Kelalle (vak.nro 404250) myönnetään kielilisä 15,14 € / kk 01.03.2021 lukien.

 

 

Minna Sartes

toimialajohtaja

Jakelu

tpvSarastia Oy
tiedKonsernihallinto, henkilöstöpalvelut
tiedKulttuurilautakunta
tiedAlin Merja
tiedForsell Milla
aoKela Iina
tiedLehtiö-Vainio Annina
tiedReijonen Satu
tiedVirtanen Riitta