Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, nuorisopalvelut 
Nuorisopalvelujohtaja517.02.2021 

2165-2021 (01 00 02)

Vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelujen kunnossapitovastaavan toimen (vak.nro 404117) siirto nuorisopalvelujohtajan alaisuuteen.

Toiminnanjohtaja Anne-Marie Rautiainen:

Vapaa-aikatoimialalla nuorisopalvelujen kunnossapitovastaavan toimi (vak.nro 404117) on siirtynyt työnjohdollisesti tilapalveluiden alaisuuteen nuorisopalvelujen osastopäällikön viran (404104) haltijan siirtyessä eläkkeellä ja osastopäällikön viran lakkauttamisen yhteydessä. 

Kunnossapitovastaavan tehtävänä on nuorisopalveluiden kiinteistöjen ja alueiden kunnossapitotöiden koordinointi ja uudisrakennusten teknisenä asiantuntijana toimiminen. Nykyisen tehtävänkuvan mukaisesti työnjohdollisen vastuun siirtyminen tilapalveluihin on tarkoituksenmukaista.

Hallinnollisesti kunnossapitovastaavan vakanssi jää nuorisopalveluihin, jotta vakanssin tehtävän määrittely tehdään jatkossakin nuorisopalvelujen kokonaistarpeen perusteella. Nuorisopalvelujen kokonaistarpeen huomioiminen ja tilojen sekä alueiden kehittämisen tulevaisuuden linjausten määrittely ovat nuorisopalvelujen johdon tehtäväkenttää ja nuorisopalvelujohtaja ohjaa tätä työskentelyä. Nuorisopalveluiden sisäisen työnjaon perusteella kunnossapitovastaavan vakanssin hallinnollinen johtaminen sopii parhaiten nuorisopalvelujohtajan tehtäviin.

Edellä olevaan viitaten ehdotan, että kunnossapitovastaavan vakanssi siirtyy hallinnollisesti nuorisopalvelujohtajan alaisuuteen.

Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio:

PäätösPäätän ehdotuksen mukaisesti, että kunnossapitovastaavan vakanssi siirtyy hallinnollisesti nuorisopalvelujohtajan alaisuuteen.

 

 

Annina Lehtiö-Vainio

nuorisopalvelujohtaja

 

Jakelu

tiedAhvenainen Päivi
tiedAlin Merja
tiedKvarnberg Auli
aoPaajanen Jyri
tiedRautiainen Anne-Marie
tiedReijonen Satu
tiedVirtanen Riitta