Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio, nuorisopalvelupäälliköt Toni Ekroos, Minna Saarinen, Anna Salminen ja Taina Laaksonen:

Turussa koululaisten syyslomaviikolla oli lapsille, nuorille ja perheille tarjolla monenlaista ohjelmaa.

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman syyslomatapahtumat:

Fendarin nuorten taidenäyttely esillä koko viikon 2. kerroksen aulassa

Keskiviikkona 16.10. toteutettiin avoimet keramiikka- ja huovutuspajat kaikenikäisille (alle 13-vuotiaat osallistuivat aikuisten seurassa) Peliluolassa oli maksutonta avointa pelitoimintaa 12-20-vuotiaille,

Torstaina 17.10. klo 11-16 Präkäämö eli 10-18-vuotiaiden avoimen taidepajan teemana oli lasimaalaus torstaina oli myös avoin keramiikkapaja 13-28-vuotiaille nuorille

TGA eli Turku Game Academy osallistui Turussa järjestettäviin GrailQuest -laneihin Turussa 17. - 19.10.2019 Peilileirin tavoitteena oli tarjota nuorille kokemus suuresta pelitapahtumasta nuorten omalla paikkakunnalla. Tapahtumaan osallistui pääasiassa TGA:n joukkuetoiminnassa mukana olevat nuoret ja loput vapaat paikat täytettiin TGA:n Crew -toiminnan vapaaehtoisilla tai avoimessa toiminnassa mukana olevilla nuorilla.

Seikkailupuiston syyslomatapahtumassa matkattiin keskiajan tarumaailmaan,  teemana olivat Graalin ritarit. Ohjelmassa oli muu muassa taidepajoja, sirkusta ja teatteria

Turku Rock Academyn kitaraklinikka järjestettiin Auran Panimolla keskiviikkona 16.10. klo 18. Tilaisuudessa asiantuntijana oli Suomen ykköskitaristeihin kuuluva Timo Kämäräinen. klinikat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Huippusirkustaiteilijoista koostuva Five Stars Circus järjesti 28.10. sirkustyöpajan Seikkailupuistossa ja Vimmassa. Seikkailupuiston työpaja oli n suunnattu iltapäiväkerholaisille ja Vimman työpaja Fendarin nuorille ja heidän ohjaajilleen. Työpajat toteutettiin yhteistyössä Suomi-Venäjä -seuran kanssa.

Nuorten työpaja Fendari leireili Inarin maisemissa 28.9-6.10.2019 yhdeksän nuoren ja kolmen ohjaajan voimin.

Nuorten kesätyöllistämistä edistävänä palveluna järjestettiin hygieniapassikoulutus Vimmassa 23.10, johon osallistui 14 nuorta.

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu osallistui Turun ammatti-instituutin Aninkaisten ja Juhannuskukkulan koulutalon hyvinvointipäiviin.