Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala 
Toimialajohtaja4017.09.2019 

8348-2019 (01 01 01)

Nuorisopalvelupäällikön viran (404281) täyttäminen

Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio 17.9.2019:

Kaupunginhallitus päätti 6.5.2019 § 194, että Turun kaupunkiin, ensimmäisenä sijoituspaikkana vapaa-aikatoimiala, perustetaan 1.6.2019 lukien nuorisopalvelupäällikön virka (KVTES/01ASI040) ja että vapaa-aikatoimiala oikeutetaan täyttämään virka julkisella haulla ilman erillistä lupamenettelyä.

Nuorisopalvelupäällikön virka on ollut julkisesti haettavana 22.7.-13.8.2019. Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus. Lisäksi edellytetään johtamiskokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää nuorisotyön tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämisosaamista ja verkosto- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää paineensietokykyä ja kykyä muutosjohtamiseen. Eduksi luetaan kunnallishallinnon tuntemus, talous- ja projektiosaaminen, sujuva ruotsin ja englannin kielen taito sekä ajokortti.

Nuorisopalvelupäällikön tehtäväkohtainen palkka on 3.266,44 €/kk.

Nuorisopalvelupäällikön virkaa haki määräaikaan mennessä 25 henkilöä. Hakijoista kaksi ei täyttänyt viran kelpoisuusvaatimusta.

Haastattelut pidettiin 20.8.2019. Ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin seitsemän hakijaa. Hakijoita haastattelivat nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio ja hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Päivi Ahvenainen.

Haastatteluun, koulutukseen, työkokemukseen ja soveltuvuusarvioon perustuvan kokonaisarvioinnin perusteella nuorisopalvelupäällikön virkaan parhaiten soveltuvana voidaan pitää liikunnanohjaaja (YAMK), yhteisöpedagogi (AMK) Anna-Maria Salmista. Salmisella on virkaan soveltuva koulutus ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus kunta-alan nuoriso- ja liikunta-alan johtamistehtävistä. Hän on suorittanut myös johtamisen erikoisammattitutkinnon sekä tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Esitän, että Turun kaupungin nuorisopalvelupäällikön virkaan (404281) otetaan 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan liikunnanohjaaja (YAMK), yhteisöpedagogi (AMK) Anna-Maria Salminen.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

PäätösPäätin ottaa nuorisopalvelupäällikön virkaan (404281) liikunnanohjaaja (YAMK), yhteisöpedagogi (AMK) Anna-Maria Salmisen 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan ehdolla, että hänet todetaan työterveyshuollon todistuksen perusteella terveytensä puolesta sopivaksi virkaan. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Salmisen kieltäytymisen varalle päätin valita sosionomi (AMK) Taina Laaksosen.

 

 

Minna Sartes

toimialajohtaja

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aomuut hakijat
aoSalminen Anna-Maria
tiedNuorisolautakunta
tiedAhvenainen Päivi
tiedAlin Merja
tiedAnttonen Tanja
tiedKurppa Seija
tiedKvarnberg Auli
tiedLehtiö-Vainio Annina
tiedSandvik Virpi
tiedVirtanen Riitta
tpvVälilä Tiina-Mari