Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, nuorisopalvelut 
Nuorisopalvelujohtaja817.12.2018 

14928-2018 (01 01 01)

Vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelujen avoimena olevan toiminnanjohtajan viran (vakanssi 404176) täyttäminen

Nuorisopalvelupäällikkö Toni Ekroos:

Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan nuorisopalveluissa on ollut toiminnanjohtajan vakanssi julkisessa haussa 12.11. -26.11.2018 kaupungin rekrytoinnin kautta (kuntarekry). Hakemuksia tehtävään tuli määräaikaan mennessä 24 kappaletta. Työhaastatteluun kutsuttiin kuusi kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa, joilla oli alan työkokemusta.

Työhaastattelut pidettiin 14.12.2018 ja haastattelijoina olivat nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio ja nuorisopalvelupäällikkö Toni Ekroos.

Toiminnanjohtajan vakanssin numero 404176 kelpoisuusehdot ovat: soveltuva korkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus. Kaikki haastateltavat täyttivät kelpoisuusehdot. Valinnassa painotettiin verkostotyön kokemusta, nuorisopalvelujen kehittämistä yhdessä nuorten kanssa yli toimialarajojen, kokemusta projektijohtamisesta ja nuorisotyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, tietojohtamisen osaamista sekä näyttöä onnistuneesta verkostojen johtamisesta ja itsenäisestä työotteesta.

Haastattelujen perusteella tehtävään esitetään valittavan medianomi (Yamk) Jaana Ranta-aho. Hän hoitanut viransijaisena tämän vakanssin tehtäviä kesäkuusta 2018 lähtien ja on suoriutunut työstä erinomaisesti. Lisäksi hänellä on yli 10 vuoden kokemus nuorisotyöstä eri tehtävissä sekä usean vuoden kokemus verkostoviestinnästä sekä verkostomaisista projekti- ja kehittämistehtävistä.

Toiminnanjohtajan työ alkaa 1.1.2019 ja jatkuu toistaiseksi. Toiminnanjohtaja työskentelee nuorisopalveluiden kehittäminen ja johdon tuki -yksikön tiimissä. Tiimi vastaa nuorisopalveluiden kehittämistyön johtamisesta ja koordinoinnista, strategisesta valmistelusta sekä kumppanuus- ja verkostoyhteistyön koordinoinnista. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu:

Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio:

PäätösPäätin palkata Jaana Ranta-ahon avoinna olevaan toiminnanjohtajan virkaan (vakanssi nro 404176) 1.1.2019 alkaen vakanssin mukaisella palkalla. Ennen virkavaalin vahvistamista tulee toimittaa todistus hyväksytystä terveydentilasta. Palkkakustannukset maksetaan kustannuspaikalta NU/25001.

 

 

Annina Lehtiö-Vainio

nuorisopalvelujohtaja, vapaa-aikatoimiala

 

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä nuorisolautakunnalle kirjallisen oikaisuvaatimuksen 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista

Jakelu

aohakijat
mtpvKonsernihallinto, strateginen HR
tiedNuorisolautakunta
tiedAhvenainen Päivi
tiedAlin Merja
tiedAnttonen Tanja
tiedKurppa Seija
tiedKvarnberg Auli
aoRanta-aho Jaana
tiedSandvik Virpi
tiedVirtanen Riitta