Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala 
Toimialajohtaja3309.05.2018 

5537-2018 (01 01 01)

Vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelujen nuorisosihteerin viran (vakanssi 404101) täyttäminen

Nuorisopalvelupäällikkö Toni Ekroos:

Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan nuorisopalveluissa on ollut nuorisosihteerin vakanssi julkisessa haussa 26.2. -19.3.2018 kaupungin rekrytoinnin kautta (kuntarekry). Hakemuksia tehtävään tuli määräaikaan mennessä 64 kappaletta. Työhaastatteluun kutsuttiin seitsemän kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa, joilla oli alan työkokemusta.

Toimialajohtaja Minna Sartes on antanut hyväksyntänsä palkkaukseen ja toimialajohtaja tekee myös päätöksen valinnasta.

Työhaastattelut pidettiin 9.4 ja 10.4.2018 ja haastattelijoina olivat hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Päivi Ahvenainen, nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio ja nuorisopalvelupäällikkö Toni Ekroos.

Haastattelujen jälkeen kahdelle haastatelluista tehtiin soveltuvuustestit kaupungin sopimuskumppani MPS Career Oy:n toimesta.

Nuorisosihteerin vakanssin numero 404101 kelpoisuusehdot ovat: soveltuva korkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus. Kaikki haastateltavat täyttivät kelpoisuusehdot. Valinnassa painotettiin nuorisopalvelujen kehittämistä yhdessä nuorten kanssa yli toimialarajojen, kokemusta projektijohtamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, tietojohtamisen osaamista sekä näyttöä onnistuneesta verkostoyhteistyöstä ja itsenäisestä työotteesta.

Haastattelujen ja soveltuvuustestien perusteella tehtävään esitetään valittavan yhteisöpedagogi (Yamk) Anni-Reetta Sorell. Opiskelussaan hän on suuntautunut nuorisotyön johtamisen ja työn rakenteiden kehittämiseen. Lisäksi hänellä on 15 vuoden kokemus nuorisotyöstä eri tehtävissä sekä usean vuoden kokemus projekti- ja kehittämistehtävistä.

Nuorisosihteerin työ alkaa 1.5.2018 ja jatkuu toistaiseksi. Nuorisosihteerin tehtäviin kuuluu vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelujen kehittäminen yhdessä nuorten kanssa yli toimialarajojen, nuorten tarpeiden tunnistaminen ja ennakointi, siihen liittyvä päätöksenteko sekä verkostoyhteistyö. Työhön kuuluu ajoittain myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

PäätösPäätin ottaa Anni-Reetta Sorellin avoinna olevaan nuorisosihteerin virkaan (vakanssi nro 404101) 1.5.2018 alkaen vakanssin mukaisella palkalla. Ennen virkavaalin vahvistamista tulee toimittaa todistus hyväksytystä terveydentilasta. Palkkakustannukset maksetaan kustannuspaikalta NU/25001.

Minna Sartes

toimialajohtaja

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

Jakelu

aoSorell Anni-Reetta
aoVakanssin 404101 muut hakijat
tiedNuorisolautakunta
tiedAhvenainen Päivi
tpvAlin Merja
tpvAnttonen Tanja
tiedEkroos Toni
tpvKurppa Seija
tpvKvarnberg Auli
tiedLehtiö-Vainio Annina
tpvSandvik Virpi
tpvVirtanen Riitta