Oikaisuvaatimus asiassa -
Seikkailupuiston tuottajan rekrytointi 2015

 

 

 

 

 

      Seikkailupuiston toiminnanjohtaja Topi Parkkari

 

            7.12.2015

Kirjelmä päättäjille. Jakelu: Kaupunginjohtaja Randell, Vapaa-aikatoimialanjohtaja Sartes, Henkilöstöpäällikkö Tölkkö, Nuorisopalvelujohtaja Lehtiö-Vainio, Tekemällä oppimisen yksikön päällikkö Saarinen, Seikkailupuiston toiminnanjohtaja Ekroos, Nuorisolautakunta sekä Kaupunginhallitus.

 

 

 

Sisällys

 

1   Tuottajan rekrytointi   2

1.1   Päätöksenteko ja valitsijaraati   2-3

1.2   Perustelut ja epäoikeudenmukaisuus valinnassa   3

2   Oikaisuvaatimus   3-4

2.1   Epäoikeudenmukainen päätös ja kohtelu   4

3   Taustaa ja historiaa   4

3.1   Työntulokset ja saavutukset   4-5

3.2   Tilastot ja mittarit   6-7

3.3   Vetoomus asiassa    8

 


1.Tuottajan rekrytointi (TKU00 - 44 – 55 - 15, vakanssi numero 404221)

 

Seikkailupuiston tuottajan vakanssi on ollut julkisessa hakumenettelyssä nyt marraskuussa 2015. Hakijoita oli 74 henkeä, joista 8 henkeä haastateltiin. Valitsijaraadin mukaan kolme parasta pääsivät ns. loppusuoralle, joiden joukosta on tehty päätös tuottajan valinnasta. Minä Topi Parkkari olin yksi näistä kolmesta loppusuoralle äänestykseen päässeistä, joiden joukosta valita tehtiin. Epäoikeudenmukaisesti en tullut valituksi. Olisin paikan ansainnut.

Seikkailupuiston vakinainen toiminnanjohtaja Toni Ekroos palaa tehtäväänsä 1.1.2016 alkaen. Tästä syystä nämä kaikki muutoksen vakansseissa ovat nyt käsillä.

1.1 Päätöksenteko ja valitsijaraati

 

Valitsijaraatiin kuuluivat Henkilöstöpäällikkö Seija Tölkkö, Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio, Tekemällä oppimisen yksikön päällikkö Minna Saarinen ja Seikkailupuiston toiminnanjohtaja Toni Ekroos.

Minä Topi Parkkari olin hakijoiden joukossa ja mielestäni ylivoimaisesti paras hakija kyseiseen tehtävään. Käsitykseni mukaan ensimmäinen äänestyskierros kolmen parhaan hakijan osalta ei ole ollut yksimielinen. Raati on kuitenkin päätynyt valitsemaan tehtävään toisen hakijan minun sijastani. Mielestäni nyt tehty valintapäätös, olla valitsematta minua, on virheellinen, epäoikeudenmukainen ja kenties jopa laiton, ottaen huomioon taustat, mitä avaan tämän kirjelmän loppupuolella.

Haluan tässä nyt valittaa tehdystä päätöksestä ja vaadin oikaisua asiassa, joka on moneltakin kantilta katsottuna täysin virheellinen ja epäoikeudenmukainen. Vaadin, että minut palkataan jatkamaan tehtävässä, joka minulle ensisijaisesti ja ansaitusti kuuluu, ottaen huomioon perusteluni tässä alla.

Sen käsityksen olen saanut asiasta, että valitsijaraadin kolme jäsentä ovat mahdollisesti olleet jopa palkkaamiseni kannalla, mutta yksi jäsenistä, henkilöstöpäällikkö Tölkkö on asemansa turvin torpedoinut valintani tehtävään painostamalla muita raadin jäseniä pyörtämään mielipiteensä asiassa.

Perustelut näkemykselleni: Annina Lehtiö-Vainio kysyi Tölköltä lupaa vakinaistamisekseni jo kesällä 2015, vedoten pitkään työhistoriaani kaupungilla ja erinomaisesti suoritettuun työhöni. Tuolloin Tölkkö ilmoitti ainoastaan, että minua ei voida vakinaistaa vaan, että paikka laitetaan julkiseen hakuun nyt loppuvuodesta 2015.

Lisäksi uskon myös toiminnanjohtaja Toni Ekroosin kannattaneen minun palkkaamistani, koska hän oli tekemässä minun valintaani jo vuonna 2011 ja lisäksi yhteistyömme on aina sujunut saumattomasti ja olemme yhdessä olleet luomassa Seikkailupuiston nykyistä toimintaformaattia ja saaneet sen menestymään erinomaisesti. Lisäksi täydennämme toisiamme erinomaisesti työparina.

Uskoakseni myös Minna Saarinen on voinut olla valintani kannalla, koska yhteistyö hänenkin kanssaan on sujunut hyvin ja syksyllä 2015 kun olemme asiasta keskustelleet, hän on antanut ymmärtää, että olisi jatkoni kannalla.

Näin ollen, ainoastaan yksi raadin jäsenistä henkilöstöpäällikkö Tölkkö on ollut vastustamassa valintaani, joistain henkilökohtaisista syistä, mistä minulla ei ole tietoa. Tölkkö on asemansa turvin torpedoinut valintani painostamalla raadin muita jäseniä muuttamaan mielipiteitään.

Mikäli taustalla on jotain perusteluita olla palkkaamatta minua, haluaisin kuulla niistä ja antaa niihin oman vastineeni, koska koen vahvasti, etteivät perustelut voi olla riittäviä olla palkkaamatta minua.

Koska koen vahvasti, että raadin valinta ei ole ollut yksimielinen vaan, henkilöstöpäällikön painostuksen tulosta asemansa turvin. Toivon, että valintamenettely tarkastellaan objektiivisen tahon toimesta ja tarvittaessa tehdään uusi äänestys asiasta. Toivon, että Nuorisolautakunta ja kaupunginhallitus ottaisivat asian käsittelyyn ja tekisivät objektiivisen valinnan asiassa.

Ymmärrykseni mukaan on henkilöstöpäällikkö Seija Tölköllä ollut suuri vaikutus raadin päätökseen. Kaikella kunnioituksella Seijaa kohtaan, hänellä ei ole mitään asiantuntemusta Seikkailupuiston asioista, historiasta, ideologiasta, sen sisällöistä, johtamisesta tai kehittämisestä, saatikka sitten lastenkulttuurista tai kulttuurintuottamisesta. Seija on asemansa turvin torpedoinut valintani tähän tehtävään, joistain henkilökohtaisista syistä johtuen, mistä minulla ei ole tietoa.

1.2 Perustelut ja epäoikeudenmukaisuus valinnassa

 

Lukuisista pyynnöistä huolimatta en ole saanut asianmukaisia perusteluita päätöksestä. Vastaus asiaa tiedusteltuani oli yleispyöreä vakiovastaus, että työkokemus, kielitaito, haastattelu ja koulutus ovat valintakriteereitä.

Tiedän varmasti, että minulla on kaikkein vankin työkokemus Seikkailupuistosta ja erittäin vankka, lähes kahdenkymmenen vuoden työkokemus kulttuurintuottamisesta yleensä.

Kielitaitoni on kunnossa, minkä ei sinällään edes pitäisi vaikuttaa asiaan, koska työtä tehdään ainoastaan Suomen kielellä, mutta tosiaan molemmat kotimaiset ja englanti sujuvat minulta erinomaisesti, lisäksi hallitsen ihan vähän ranskaa ja saksaa.

Haastattelu meni omalta osaltani vähintäänkin kohtuullisesti, ellei erinomaisesti, lisäksi puolen tunnin haastattelu tuttujen työkollegoiden kanssa Seikkailupuiston asioista, joista minä satun olemaan paras asiantuntija, oli mielestäni pelkkää teatteria.

Koulutukseltani olen täysin kelpoinen. Mainittakoon vielä se, että kun asia varmaan tulee puheeksi, että minulla ei ole varsinaista kulttuurintuottajan koulutusta, mitä ei tässä ole vaadittukaan. Mutta minulla on n. kahdenkymmenen vuoden työkokemus kulttuurintuottajan tehtävistä sekä yksityiseltä, että julkiselta sektorilta. Jo viiden vuoden työkokemus riittää korvaamaan koulutuksen alalla kuin alalla.

Ja mikäli se on tästä kiinni, olen valmis jopa suorittamaan tämänkin koulutuksen työn ohella. Olen vain katsonut sen tarpeettomaksi, koska olen tosiaan tehnyt tätä työtä lähes koko työurani, joten en ole nähnyt tarpeelliseksi palata koulunpenkille.

Minut on jo kertaalleen valittu tähän kyseiseen tehtävään julkisen hakumenettelyn kautta vuonna 2011. Tuolloin hakijoita oli myös n. 80 henkeä. Tämänkin pitäisi olla jo riittävä perustelu työsuhteeni jatkamiseksi ja vakinaistamiseksi.

Lisäksi työhistoriani Turun kaupungin palveluksessa on jo pitkälti yli kymmenen vuotta, josta n. 6,5 vuotta nimenomaan Seikkailupuiston tuottajan tai toiminnanjohtajan tehtävistä. Pelkästään tämä olisi riittävä vakinaistamisen peruste jo kaupungin omienkin sääntöjenkin mukaisesti.

Minun vakinaistamistani ehdotettiin jo kesällä 2015, mutta henkilöstöpäällikkö Tölkön päätöksellä vakanssi laitettiin kuitenkin julkiseen hakuun, vaikka siihenkään ei ollut mitään järkevää perustetta.

Mielestäni yhdellä ihmisellä, henkilöstöpäällikkö Tölköllä, on aivan liikaa valtaa ja hän väärinkäyttää asemaansa, ottaen huomioon hänen asiantuntemuksensa Seikkailupuiston asioissa. Paras asiantuntemus on aina kentällä, mitä tulee operatiiviseen toimintaan ja kulttuurintuottamiseen. Siksi esitänkin, että Nuorisolautakunta ja kaupunginhallitus ottaisivat kantaa asiassa.

Lisäksi mainittakoon, että on todella huolestuttava suunta päätöksentekoprosessissa, että kaikki valta ja päätöksenteko on keskitetty Vapaa-aikatoimialan hallintoon. Nuorisopalveluissa ei saada enää tehdä päätöksiä asioissa, jotka nimenomaan asiantuntemukseen nähden tulisi tehdä Nuorisopalveluissa.

2.Oikaisuvaatimus

 

Vaadin oikaisua tässä nyt epäoikeudenmukaisessa päätöksessä ja vetoan sekä toimialajohtajaan Minna Sartekseen, Kaupunginjohtajan Aleksi Randelliin, Nuorisolautakuntaan ja Kaupunginhallitukseen, joilla on kaikilla oikeus ja valta tehdä oikaisu ja muutos tässä nyt väärin perustein tehdyssä päätöksessä. Vaadin oikeutta, koska mielestäni minua on kohdeltu tässä asiassa erittäin epäreilusti ja epäoikeudenmukaisesti. Olisin ansainnut paikan pelkästään työkokemukseni perusteella ja vedoten työni tuloksiin Seikkailupuistossa tässä kyseisessä tehtävässä.

Ottaen huomioon kaikki faktat, mitä tässä kirjelmässä tuon esiin, tulisi mielestäni uuden päätöksen tekeminen olla helppoa. Katson, että minun vakinaistamisekseni löytyvät kaikki mahdolliset perustelut.

2.1 Epäoikeudenmukainen päätös ja kohtelu

 

Koen tulleeni täysin epäoikeudenmukaisen kohtelun uhriksi ottaen huomioon työhistoriani Seikkailupuistossa ja työni tulokset ja saavutukset. Enkä myöskään ole saanut asianmukaisia perusteluita, miksi minut halutaan hyllyttää. Haluan oikaisua asiassa tai vähintäänkin perustelut hylkäämiselleni. Toivoisin, että jokin puolueeton raati käsittelisi koko tämän läpikäydyn hakumenettelyn uudestaan ja sen pohjalta tekisi mahdollisimman objektiivisen päätöksen asiassa

3.Taustaa ja historiaa

 

Olen aloittanut työskentelyn Seikkailupuistossa jo 27 vuotta sitten, vuonna 1988, ensin liikennekaupungin valvojana ja sen jälkeen olen työskennellyt Seikkailupuistossa eri aikakausina lähes kaikissa eri työtehtävissä, mitä Seikkailupuistosta löytyy. Kenelläkään muulla aktiivisista työntekijöistä koko maapallolla ei ole vastaavaa kokemusta Seikkailupuiston toiminnasta ja kehittämisestä kuin minulla. Työkokemusta minulle on Seikkailupuistosta ja Turun kaupungin palveluksesta kaikkiaan yli kymmenen vuotta. Välillä olen työskennellyt yksityisellä sektorilla Kulttuurintuottajana ja erilaisissa Kulttuurituottamisen johtotehtävissä. Yksityisen puolen projekteja, joita olen tuottanut ja johtanut on palkittu mm. YLE:n kulttuuritoimituksen vuoden valopilkku kunniakirjoilla kahdesti. Kaikkiaan minulla on kulttuurintuottajan tehtävistä kokemusta lähes kaksikymmentä vuotta.

Tosiaan olen ollut Seikkailupuiston toiminnassa ja kehittämisessä mukana aina 1980-luvulta alkaen. Viimeisen viiden vuoden ajan olen toiminut Seikkailupuiston tuottajana ja toiminnanjohtajana ja vetovastuussa koko lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston toiminnasta.

Seikkailupuisto on noussut johdollani aivan uudelle tasolle viimeisten vuosien aikana. Seikkailupuisto elää kukoistuskauttaan ja sillä menee paremmin kuin koskaan, kiitos määrätietoisen ja rohkean kehittämistyöni, sekä johtamiseni ansiosta. Seikkailupuiston kävijät ja tulot ovat kaksinkertaistuneet viimeisten vuosien aikana ja asiakastyytyväisyys on erittäin korkealla tasolla. Tämän kaiken luen omaksi ansiokseni. Tilastoja on luettavissa tämän kirjelmän lopussa.

3.1 Työntulokset ja saavutukset

 

Kuten jo mainittu, kävijät, tulot ja asiakastyytyväisyys ovat kovassa kasvussa viime vuosina minun ollessa vastuussa toiminnasta, sekä erittäin mairittelevalla tasolla suhteessa koko Seikkailupuiston yli kolmenkymmenen vuoden historiaan.

Tässä on muutamia kehittämiäni asioita Seikkailupuiston toiminnan osalta, lyhyesti luetteloksi kirjattuna, eikä tässäkään ole vielä kaikki:

Olen ollut mukana Seikkailupuiston toiminnassa ja kehittämisessä jo 1980-luvulta alkaen.

Olen työskennellyt erilaisissa työtehtävissä Seikkailupuistossa yhteensä n. 10 vuotta. Olen toiminut mm. luovan toiminnan ohjaajana, ateljeepajaohjaajana, viikonloppuvastaavana, projektityöntekijänä, puvustaja ja lavastajana Seikkailupuiston näytelmissä, tuottajana sekä toiminnanjohtajana. Minulla on koko maailmassa, edelleen aktiivisista työntekijöistä, pisin ja laajin työkokemus ja osaaminen, mitä tulee Seikkailupuiston toimintaan ja kehittämiseen.

Välillä olen työskennellyt kulttuurin tuottajana yksityisellä sektorilla esitys- ja tapahtumatoiminnan parissa.

Vuonna 2006, kun työskentelin Seikkailupuiston tuottajana, olin mukana suunnittelemassa ja käynnistämässä Seikkailupuiston nykyistä toimintaformaattia. Olen konseptin toinen luoja, yhdessä nykyisen toiminnanjohtajan Toni Ekroosin kanssa.

Musapiknik, joka on Seikkailupuiston vuoden kärki tapahtuma, johon osallistuu nykyään n.15000 kaupunkilaista, on oma ideani, minkä olen suunnitellut ja toteuttanut yhteistyökumppaneiden kanssa ensimmäistä kertaa vuonna 2006. Olen jopa keksinyt tapahtuman nimen. Olen ollut ensimmäisestä Musapiknik vuodesta alkaen määrätietoisesti johtamassa ja kehittämässä tapahtumaa eteenpäin. Nykyään se on yksi hienoimpia tapahtumia Turussa ja yksi koko kaupungin kärkitapahtumista. Tämän vuoden 2015 onnistuneesta tapahtumakonseptista, suunnittelusta ja toteutuksesta olen vastannut minä. Nyt vihdoin tapahtuma on saatu sille tasolle, mitä on tavoiteltu vuosia.

Kuluneen viiden vuoden aikana toimiessani ensin tuottajana ja sitten toiminnanjohtajan Seikkailupuistossa olen määrätietoisesti kehittänyt lasten kulttuurikeskuksen toimintaa ja sisältöjä sen jokaisella osa-alueella. Viimeisten vuosien aikana kävijät ja tulot ovat kasvaneet huomattavasti, kaksinkertaistuneet verrattuna aikaan ennen minun vetovastuutani. Alla on tarkempi selvitys tilastojen kehittymisestä omana aikanani tuottajana ja toiminnanjohtajana.

Olen suunnitellut ja toteuttanut kokonaan uuden toimintakokonaisuuden Seikkailupuistoon. Mediapajatoiminta käynnistettiin vuoden 2014 alusta. Mediapajassa lapset pääsevät harrastamaan mm. seuraavien sisältöjen parissa. Filmitiimi, elokuvantekoa, Animania, animaatioelokuvantekoa, Kuvankaunistajat, valokuvausta ja kuvankäsittelyä. Biittimiitti, musiikin tekoa ja dj-toiminnan harrastamista. Mekaniikka aloittelijoille, missä tutustutaan mekaniikkaan, elektroniikkaan ja rakenteluun, 3d- mallintamiseen ja muihin insinööritekniikan saloihin.

Mukaan on tullut myös suosittuja uusia toimintoja edellä mainitun mediapajatoiminnan lisäksi esim. Popping, robotti -tanssikurssi, perheteatteri, laajennettua sirkustoimintaa, monipuolisempaa ja laadukkaampaa esitys- ja tapahtumatoimintaa, uusi pomppulinna, uutta kalustoa liikennekaupunkiin jne.

Olen rekrytoinut lähes koko tämän hetkisen Seikkailupuiston henkilökunnan, se on ollut oma tiimini viimeisten vuosien ajan, miltä nyt tällä epäoikeudenmukaisella rekrytointi päätöksellä on leikattu pää

olen suunnitellut Seikkailupuiston oppisopimuskonseptin, Seikkailupuistosta on valmistunut aikanani 4 oppisopimustyöntekijää ja heitä on edelleen talossa 3. Ikävä kyllä kaupunki aikoo jatkossa luopua oppisopimustyöntekijöiden käytöstä ainakin tässä laajuudessa.

olen suunnitellut ja tehnyt Seikkailupuiston työllistämissuunnitelman, minkä myötä työllistämme jatkuvasti n. 7 työllistettyä aputyövoimaksi eri Seikkailupuiston toimintoihin.

Olen määrätietoisesti kehittänyt Seikkailupuiston tulopuolta, panostamalla ohjelmaan, sisältöjen kehittämiseen ja markkinointiin. Tämä työ on kaksinkertaistanut Seikkailupuiston kävijät ja tulot viimeisten vuosien aikana. Ja kun Seikkailupuistossa on ns. nettobudjetti, mikä on mahdollistanut tulotavoitteen ylimenevän osan käyttämisen takaisin toiminnan piiriin, olen kehittämistyölläni tuonut viimeisten vuosien aikana vuosittain n. 100000€ lisää rahaa Seikkailupuiston toiminnan käyttöön.

olen tuonut Seikkailupuistoon mm. sähköisen Lyyti – varausjärjestelmän, mikä palvelee hyvin sekä asiakkaita, että henkilökuntaa ja parantaa palvelun tasoa.

olen käynnistänyt, suunnitellut ja ideoinut Seikkailupuistoon oheistuotemyynnin, Seikkailupuiston kannatustuotteita, jotka taas tuovat lisää rahaa toiminnan pariin.

Aikanaan olin suunnittelemassa Seikkailupuiston Helmiteltan ja ateljeepajakatokset, mitkä palvelevat asiakkaita edelleen kesäkaudella.

Olen ollut mukana tarveselvitystyöryhmässä, minkä kehittämissuunnitelman mukaisesti puistoa tullaan uudistamaan lähivuosina siten, että esim. Seikkailupuisto saa kokonaan uuden toimintakeskuksen sekä kiinteät ateljeepaja- ja teatterikatsomokatokset omien ehdotusteni mukaisesti.

Vuoden 2015 alusta Seikkailupuisto pääsi mukaan valtakunnalliseen lastenkulttuurikeskusten verkostoon. Tämän myötä on käynnistetty alueellisen toiminnan kehittämiseen keskittyvä hanke, jonka avulla Seikkailupuiston hyväksi todetut palvelut ja toiminta viedään lähiöihin ympäri Turkua. Tässä hankkeessa olen ollut keskeisessä roolissa erityisesti sisältöjen suunnittelun osalta.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan, olen tehnyt lähes koko elämäntyöni Seikkailupuiston eteen ja olen saavuttanut siellä erinomaisia tuloksia. Olen ollut luomassa ja kehittämässä koko formaattia, konseptia, joka on edelleen käytössä ja toimii erinomaisesti.

Olen onnistunut luomaan Seikkailupuistoon hyvää työilmapiiriä ja aitoa tekemisen meininkiä. Olen myös hoitanut haastavatkin ongelmatilanteet koko työyhteisön edun mukaisesti

Ja paljon muuta, millä en halua tätä kirjelmää pidentää.

3.2 Tilastot ja mittarit

 

Tärkeimmät, ja oikeastaan ainoat mittarit millä toimintaa seurataan, tulot, kävijämäärät ja asiakastyytyväisyys, ovat kaikki uskomattoman hyvällä tasolla, kiitos määrätietoisen kehittämistyöni.

 

Seikkailupuiston tulokehitys vuosina 2009 - 2015

Seikkailupuiston tulo- ja kävijämääräkehitys on ollut huikeaa viime vuosina, jotka ovat minun määrätietoisen kehittämistyöni tulosta. Olen panostanut sisältöihin, ohjelmaan, esitys- ja tapahtumatoimintaan, uusien toimintojen luomiseen, vanhojen toimintojen kehittämiseen ja erityisesti markkinointiin. Tässä alla ovat tulokset graafisesti ilmaistuna, kertovat karua kieltä todellisesta menestys tarinasta. Rohkenen epäillä, ettei millään muulla Turun kaupungin yksiköllä ole näyttää vastaavaa kehitystä omassa toiminnassaan.

Kaaviossa näkyy tulokehitys vuosina 2009 - 2015, Topi Parkkari on ollut vetovastuussa vuosina 2011 - 2015. Vuonna 2010 kerättiin tuloja n.89000, ja tuolloin tulot olivat kääntyneet jo laskuun. Nyt vuonna 2015 rikotaan jälleen uusi tuloennätys n.235000€ tulokertymällä. Kaikki tulotavoitteen (110000€) ylimenevä osa on voitu käyttää takaisin toiminnan edelleen kehittämiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että Seikkailupuisto on omalla toiminnallaan tuonut lisää rahaa toiminnan pariin n. 100000€/ vuosi, viimeisten vuosien aikana. Huomattavaa on myös se, että tulot olivat jo kääntyneet laskuun vuonna 2010, ennen kuin minä astuin vetovastuuseen, ja suunta saatiin kääntymään.

Seikkailupuiston tulokehitys vuosina 2009 2015

Excel-taulukko

      Seikkailupuiston kävijät vuosina 1998 - 2015

Seikkailupuiston toimintaa on kehitetty määrätietoisesti, jonka myötä toiminnan suosio ja kävijämäärät ovat olleet varsinkin viime vuosina kovassa kasvussa. Edellinen piikki tilastoissa on vuodelta 2006, jolloin Toni Ekroos ja Topi Parkkari olivat vetovastuussa. Tuolloin suunniteltiin, kehitettiin ja otettiin käyttöön Seikkailupuiston nykyinen toimintaformaatti, konsepti, mikä on edelleen käytössä ja toimii erinomaisesti. Kävijämäärät ovat kaksinkertaistuneet vuodesta 2011 tähän vuoteen. Aikana jolloin Topi Parkkari on ollut veto- ja kehittämisvastuussa

Excel-taulukko

Asiakastyytyväisyys

 

Seikkailupuiston asiakastyytyväisyys on ollut pitkään jo korkealla tasolla. Tässä on poiminto yhdestä mittauksesta, osioista asiakastyytyväisyyskyselystä. Tämä on vuodelta 2014, viimeisintä koostetta vuodelta 2015 ei ole vielä tehty. Koko kyselyn koonti on liitteenä sitä kaipaaville.

Asteikolla erittäin huonosta erinomaiseen, eli 1-4, on kaikkien osa-alueiden yhteen laskettu keskiarvo 3,59, eli 4- (Erinomainen miinus).

Tässä ovat tärkeimmät mittarit koko toiminnan seuraamiseksi. Elleivät nämä tulokset tyydytä, niin siinä tapauksessa onkin syytä harkita minusta luopumista.

 

 

 

3.3. Vetoomus asiassa

Nyt vetoan teihin Nuorisolautakunta, toimialajohtaja Sartes, Kaupunginjohtaja Randell ja Kaupunginhallitus, tämän mielestäni virheellisen ja epäoikeudenmukaisen virkamiespäätöksen kumoamiseksi ja asian oikaisemiseksi. Tehkää mikä on oikein, oikeudenmukaista ja parasta Seikkailupuiston tulevaisuuden kannalta. Palkatkaa minut jatkamaan sitä työtä, mitä olen ansioituneesti tehnyt lähes koko elämäni.

Mielelläni annan asiassa tarvittaessa lisätietoja ja annan mielelläni vastineeni mahdollisiin perusteluihin olla palkkaamatta minua tähän tehtävään, jos se katsotaan tarpeelliseksi.

Kiitos vaivannäöstä ja anteeksi aiheuttamastani lisävaivasta, minulle ei ole vaan jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin nostaa ns. kissa pöydälle, johtuen tästä epäoikeudenmukaisesta kohtelusta, mitä olen saanut osakseni.

Kaikella kunnioituksella

Ystävällisin terveisin

 

Topi Parkkari

__________________________________________________________________________________

Topi Parkkari

Toiminnanjohtaja

Seikkailupuisto

Turun Kaupunki / Vapaa-aikatoimiala /

Nuorisopalvelut / Tekemällä oppiminen

Luovuuskasvatus

Esitys –ja tapahtumatoiminta.

 

Kupittaankatu 2, 20520 Turku

puh: 02-2623166

gsm: 050-3712703

topi.parkkari@turku.fi

seikkailupuisto@turku.fi

www.turku.fi

www.seikkailupuisto.fi