12165-2015 (112)

 

Tuottajan toimen (vakanssi 404221) täyttäminen

 

 

Koordinaattori Minna Saarinen:

 

Vapaa-aikatoimialan nuorisopalveluissa oli tuottajan toimi (vak.nro 404221) haettavana niin, että hakuaika päättyi 21.10.2015. Määräaikaan mennessä toimeen tuli 74 hakemusta. Hakijoista toimelle vahvistetut kelpoisuusvaatimukset sekä hakuilmoituksessa tehtävän menestykselliselle hoitamiselle edellytetyt taidot ja työkokemuksen täytti 17 hakijaa. Yksi hakijoista peruutti hakemuksen hakuajan päättymisen jälkeen.

 

Toimen vahvistettuna kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu -tai opistoasteen tutkinto ja riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen hakuilmoituksen mukaan edellyttää:

 

1.   Oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta, asiakaskohderyhmien tuntemusta, suunnitelmallisuutta, erinomaisia yhteistyötaitoja ja itsenäistä työotetta.

 

2.   Valmiutta prosessimaiseen työskentelyyn ja kehittämistyöhön.

 

3.   Esitys- ja tapahtumatoiminnan tuntemusta sekä laajaa verkostoa eri taiteen aloilta.

 

4.   Eduksi luetaan vähintään englannin -ja ruotsinkielen taitoa.

 

Tuottajan tehtäviin kuuluu nuorisopalveluiden luovuuskasvatuksen suunnittelu, tuottaminen ja kehittäminen. Tuottaja on esitys- ja tapahtumatoiminnan prosessitiimin jäsen. Tehtäviin kuuluu sisällön suunnittelua sekä esitys- ja tapahtumatoiminnan että taide- ja musiikkitoiminnan osalta sekä yhteistyötä muiden nuorisopalvelujen prosessien (kv- ja monikulttuurinen toiminta, digitaalisten medioiden hyödyntäminen sekä pop up ja muut toimintaympäristöt). Tuottaja vastaa Seikkailupuiston esitys- ja tapahtumatoiminnasta sekä markkinoinnista ja sijaistaa tarvittaessa toiminnanjohtajaa. Tuottaja on myös jäsen koko vapaa-aikatoimialan markkinointitiimissä.

 

Työryhmä, johon kuului nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio, koordinaattori Minna Saarinen, hankekoordinaattori Toni Ekroos ja vs. hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Seija Tölkkö, haastatteli 8 kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa. Haastateltavien valinta tehtiin anonyymina ansiovertailuna. Haastatteluihin kutsuttiin: Minna Heiniö, Liisa Laitinen, Miika Neulaniemi, Topi Parkkari, Frida-Maria Pessi, Marjaana Tamminen, Tuukka Tyvelä ja Hanna Uusi-Seppä.

 

Kokonaisarvioinnin perusteella, johon vaikutti haastateltujen tehtävään soveltuva tutkinto, tuottajan tehtäväkokonaisuus, haastateltujen tehtävään soveltuva työkokemus ja suoritetut haastattelut katson, että toimelle vahvistetut kelpoisuusvaatimukset täyttävistä hakijoista sopivin tuottajan toimeen on kulttuurituottaja (AMK) Minna Heiniö

 

Heiniö on valmistunut Humanistisesta ammattikorkeakoulusta kulttuurituottajaksi. Hän toimii Seikkailupuiston ma. tuottajana ajalla 5.10.2012-31.12.2015. Päävastuualueina Heiniöllä on ollut Seikkailupuiston teatterin ohjelmiston suunnittelu, tapahtumien toteutus sekä viestintä ja markkinointi. Lisäksi tehtäviin on kuulunut toiminnan suunnittelua yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Heiniö on toiminut Seikkailupuistossa esimies- ja työnjohtotehtävissä sijaistaessaan toiminnanjohtajaa sekä ollessaan vastuussa kesäajan toiminnan työjärjestelyistä. Heiniö on toiminut nuorisopalveluiden tapahtuma- ja esitystoimintaprosessitiimissä ja lisäksi hän on ollut vapaa-aikatoimialan markkinointitiimissä. Edellä mainittujen lisäksi hänellä on tuottajan työkokemusta YleTurun ja SirkusUnionin tehtävistä ja Suomalaisen musiikin päivän koordinoinnista usean vuoden ajalta. Heiniöllä on lastenkulttuurin ja esittävän taiteen vahva osaaminen.

 

Heiniön suorittamana kulttuurituottajan ammattikorkeakoulututkinto ja työkokemus vastaa hyvin hakuilmoituksessa tuottajan tehtävien menestykselliselle hoitamiselle ilmoitettuja edellytyksiä. Heiniön kielitaitoon suomi, ruotsi, englanti ja espanja sekä italian ja ranskan alkeet. Kielitaito on todennettu opintotodistuksista.

 

Toimialajohtajan päätöksellä 13.4.2015 § 22 nuorisopalvelujohtajalle on delegoitu henkilöstön ottaminen olemassa oleviin vakansseihin. Toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen otettaessa tulee saada toimialajohtajan lupa. Palkkaukselle on saatu toimialajohtajan lupa.

 

Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio:

 

Päätös          Päätin ottaa nuorisopalveluiden tuottajan toimeen (vakanssinumero 404221) kulttuurituottaja (AMK) Minna Heiniön 1.1.2016 alkaen. Heiniön tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksytty selvitys terveydentilastaan ja rikostaustaote. Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla.

 

 

 

 

 

 

 

Annina Lehtiö-Vainio

nuorisopalvelujohtaja

 

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä nuorisolautakunnalle kirjallisen oikaisuvaatimuksen 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

 

 

Jakelu

   ao Muut hakijat

   tied Nuorisolautakunta

   tpv Alin Merja

   tpv Anttonen Tanja

   tied Ekroos Toni

   ao Heiniö Minna

   tpv Kurppa Seija

   tpv Kvarnberg Auli

   tied Saarinen Minna

   tpv Sandvik Virpi

   tied Tölkkö Seija

   tpv Virtanen Riitta